@WladcaSlimakow: chlop w srodku ma gorzej niz na squocie, a teraz sie wzial za oczko wodne i jakies kaskady xDD zaraz tu przyjdzie wszystkich obrazac jak zwykle
@Milioner_z_Choroszczy ja kumplowi spoza wykopowej bańki wysyłałem jego wpisy czy zdjęcia więc można nawet powiedzieć że tski outside joke trochę też xd
@micelangeloB: każda jedna fotka, którą wrzuca aż się prosi o "jeszcze tylko nasrać na środku". Normalnie bym pomyślał, że troll żartowniś, ale on ma taki ból d--y o każdy komentarz, że to chyba nie są żarty xD
raz mu wyjaśniłem w komentarzu znaczenie zwrotu, który użył [niepoprawnie] w swoim wpisie. Niestety, pomimo że starałem się o neutralna formę wypowiedzi, chyba odebrał to jako obrazę majestatu, bo zaliczyłem czarną xD
to by też tłumaczyło, że pod jego wpisami już nie ma próśb o pokazanie choćby jednego skończonego projektu xDDDD
@uncle_freddie: Jaki inside joke? Siedzę na wykopie 12 lat i nie rozumiem tego mema. Nie jestem z tej generacji wykopu. Wyjaśnij ktoś, też chcę się pośmiać.
@hetman-kozacki: chłop robi g---o robotę we własnym domu, dokumentuje to na wykopie a jak ktoś mu wytknie, że robi syf z domu i nic nie kończy to ma mega ból d--y. Mem opowiada o tym, że zrobił schody, które są tak c-----e, że się ruszają i zaraz rozpadną.
źródło: 997b25cc0040c2fba422f354f2f89f597f37d8e679cede14a82500ffd49e2cb1
Pobierzraz mu wyjaśniłem w komentarzu znaczenie zwrotu, który użył [niepoprawnie] w swoim wpisie. Niestety, pomimo że starałem się o neutralna formę wypowiedzi, chyba odebrał to jako obrazę majestatu, bo zaliczyłem czarną xD
to by też tłumaczyło, że pod jego wpisami już nie ma próśb o pokazanie choćby jednego skończonego projektu xDDDD