Aktywne Wpisy

Ytarka +346

mickpl +637
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero

źródło: boomer
Pobierz
#niewiemjaktootagowac #polska #wielkipiatek #heheszki
źródło: Screenshot 2025-04-18 at 16.16.55
PobierzXDDDDD
@Polska5Ever: Chodzi Ci o ludzi, którzy przyklejają na wykop gównoklikbaity z onetu?
@tomilipin: nie ludzkość, bo Europa jest na etapie przyczepiania korków do butelek, i nie tylko w Polsce ale i w każdym katolickim kraju ludzie podążają za naukami Jezusa. Może gdybyś wychylił ryj poza swoje p---------o to zobaczylbys że świat nie jest taki jak przedstawiają go twoje lewackie grupki
Co to ma wspólnego z Polską to ja nie wiem.
@tomilipin: Zasadniczo nie ludzkość, tylko USA z dużą ilością chrześcijan we władzach i nauce. Ludzkość to też ateistyczna w 100% Korea Płn. będąca na etapie żebrania o ryż.
@djtartini1: tylko, że ci chrześcijanie w usa to chyba nawet nie mają pojęcia, że w tej religii istnieje coś takiego jak post czy "zakaz" pracy w święto by nie obrazić bozi xd
źródło: GettyImages-96788238-1
Pobierz@ZygmnuntIgthorn: a znajdź taki gównoartykuł na jakimś deutsche zeitung albo daily mailu
jakby nikt w to nie klikał to nikt by takich bredni nie wypisywał
Chłop nie wie czym jest zakrętka (╥﹏╥)