Wpis z mikrobloga

@Polska5Ever: Idą święta, ludzie wychowani w domach gdzie na święta się sprzątało bo ma być odświętnie, sprzątają na święta, by poczuć się lepiej w czystym domu. Taki jest uroczysty charakter świąt. Jak chcą to niech tak mają. Mnie osobiście to dziwi, ja nie mam takiego imperatywu chociaż w domu rodzinnym zawsze była o to presja. Do samych świąt była nerwówka, bo to bo tamto. Teściowa jak moja mama, podobnie. Jedna
  • Odpowiedz
@tomilipin: @Polska5Ever nie, bo w krajach do których trzepiecie konia, np. usa, wcale nie są religijni, nie obchodzą świąt, hurr durr rakiety elun mlask xDDD. Cherry pick na pełnej. Typowe polaczki oraz ich kompleksy względem świata zachodniego i to jest dopiero smutne.
  • Odpowiedz
@donatien-de-sade:

Sprawdź sobie jeden z drugim skąd zarządzany jest Kościół Katolicki i jakie ma wpływy na całym świecie.

Z chęcią poznam przykłady państw, gdzie ma taki wpływ na ustawodawstwo i życie w kraju. Wymieniaj xD
  • Odpowiedz
Ludzkość jest na etapie lotów w kosmos dla zabawy, a tymczasem w Polsce omamiony religią motłoch daje je*anie o takie rzeczy.

@tomilipin: onet jest tym religijnym motłochem?
  • Odpowiedz
@tomilipin: mnie takie komentarze jak Twoje zawsze bawią, bo potem idę przed świętami Bożego Narodzenia do sklepu i widzę tłumy tych oswieconych ateistow kupujących karpie, pewnie dlatego, że w promce, bo przecież nie na święta, których nie obchodzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz