Wpis z mikrobloga

• 75
@Kryspin013: ten chłop ma autyzm

@cipk: Tak wiem, zdiagnozowany przez Wiplera. Jak dla mnie to jest element marketingu politycznego by móc tłumaczyć Sławka z głupich wypowiedzi. Coś jak Obajtek i zespół Tourette'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Z tym tłumaczeniem przeklinania na nagraniu to lipa, ale jakąś formę Tourette'a to Obajtek chyba rzeczywiście ma. Nigdy nie widziałeś jego niekontrolowanych ruchów jak sobie chłop po prostu gdzieś stoi/siedzi?
  • Odpowiedz
  • 1
@Kryspin013: Z tym tłumaczeniem przeklinania na nagraniu to lipa, ale jakąś formę Tourette'a to Obajtek chyba rzeczywiście ma. Nigdy nie widziałeś jego niekontrolowanych ruchów jak sobie chłop po prostu gdzieś stoi/siedzi?

@VladChat: w dupie to mam, w tym wypadku wystarczy mi opinia Polskiego Stowarzyszenia Syndromu Tourette'a, a mieć niech sobie nawet ma tylko nic to nie znaczy jeżeli syndrom nie został zdiagnozowany przez nikogo po za członkami PiSu
  • Odpowiedz
@Kryspin013: już widzę jak w tym google ludzie siedzą ściśnięci że nawet foteli brakuje xD
zresztą nie każdy pracownik biurowy ma jakąś kreatywną robotę, że siedzi i ciągle dyskutuje i myśli nad nowymi rozwiązaniami. Większość rzeczy robisz sam i od czasu do czasu się syncujesz z współpracownikami i elo
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Żeby było śmieszniej, to ten chłop jest jednym z najrzadziej przychodzących do roboty posłów. Czyli sam daje d--y, ale innych do roboty by zaganiał.
  • Odpowiedz
@VladChat: ale ten tourett wziął się z przeklinania, więc jaki sens pisać o jego tikach? Głupio kłamał i tyle.

@Kryspin013 książki biznesowe to zrobią wrażenie na jego wyborcach. Przerabiałem temat i dla nich to anonimowa strona w necie to bardzo rzetelnie źródło wiedzy, bo napisanie strony tekstu to wyczyn i świadczy że mądry człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W rzeczywistości jest masa badań naukowych, raportów,
  • Odpowiedz
  • 3
@Kryspin013: Żeby było śmieszniej, to ten chłop jest jednym z najrzadziej przychodzących do roboty posłów. Czyli sam daje d--y, ale innych do roboty by zaganiał.

@Babaloo: by było jeszcze śmieszniej to k0nfiarze próbują kłamać, że on tak robi bo się zrzekł uposażenia podczas gdy nie on się zrzekł a prawo go do tego zmusiło (inne dodatki jakoś pobiera) oraz inni politycy konfederacji też olewają pracę w sejmie a
  • Odpowiedz
@salo91: Wykorzystał coś co ma rzeczywiście (jak zwał tak zwał czy to Tourette, ale coś ma) jako wymówkę w innej sprawie. Zero też raka pewnie miał prawdziwego, a wykorzystał go jako dęta wymówkę.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: praca w google:
- gościu to moje stanowisko pracy
- nie e ja tu siadłem pierwszy
- k---a podsunąć się możesz, chyba takie są zasady. Chyba razem na sraczu czytaliśmy książkę dr Memtzene pt "Ściśnięci i wyciśnięci - wydajność w firmie od rodziców"
  • Odpowiedz
@Kryspin013: idac ta logika pewnie, siedzi z nimi razem na openspace'ie ramie w ramie. zeby byc produktywniejszym. Nie? ma swoje duze biuro bo ma wazne sprawy i nie moze ich wykonywac razem z innymi w tym samym pomieszczeniu. no patrz pan.
  • Odpowiedz