@cipk: Tak wiem, zdiagnozowany przez Wiplera. Jak dla mnie to jest element marketingu politycznego by móc tłumaczyć Sławka z głupich wypowiedzi. Coś jak Obajtek i zespół Tourette'a ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kryspin013: Z tym tłumaczeniem przeklinania na nagraniu to lipa, ale jakąś formę Tourette'a to Obajtek chyba rzeczywiście ma. Nigdy nie widziałeś jego niekontrolowanych ruchów jak sobie chłop po prostu gdzieś stoi/siedzi?
@Kryspin013: Z tym tłumaczeniem przeklinania na nagraniu to lipa, ale jakąś formę Tourette'a to Obajtek chyba rzeczywiście ma. Nigdy nie widziałeś jego niekontrolowanych ruchów jak sobie chłop po prostu gdzieś stoi/siedzi?
@VladChat: w dupie to mam, w tym wypadku wystarczy mi opinia Polskiego Stowarzyszenia Syndromu Tourette'a, a mieć niech sobie nawet ma tylko nic to nie znaczy jeżeli syndrom nie został zdiagnozowany przez nikogo po za członkami PiSu
@Kryspin013: już widzę jak w tym google ludzie siedzą ściśnięci że nawet foteli brakuje xD zresztą nie każdy pracownik biurowy ma jakąś kreatywną robotę, że siedzi i ciągle dyskutuje i myśli nad nowymi rozwiązaniami. Większość rzeczy robisz sam i od czasu do czasu się syncujesz z współpracownikami i elo
@VladChat: ale ten tourett wziął się z przeklinania, więc jaki sens pisać o jego tikach? Głupio kłamał i tyle.
@Kryspin013 książki biznesowe to zrobią wrażenie na jego wyborcach. Przerabiałem temat i dla nich to anonimowa strona w necie to bardzo rzetelnie źródło wiedzy, bo napisanie strony tekstu to wyczyn i świadczy że mądry człowiek ( ͡°͜ʖ͡°)
W rzeczywistości jest masa badań naukowych, raportów,
@salo91: Wykorzystał coś co ma rzeczywiście (jak zwał tak zwał czy to Tourette, ale coś ma) jako wymówkę w innej sprawie. Zero też raka pewnie miał prawdziwego, a wykorzystał go jako dęta wymówkę.
@Kryspin013: idac ta logika pewnie, siedzi z nimi razem na openspace'ie ramie w ramie. zeby byc produktywniejszym. Nie? ma swoje duze biuro bo ma wazne sprawy i nie moze ich wykonywac razem z innymi w tym samym pomieszczeniu. no patrz pan.
#konfederacja #korposwiat #polityka #informatyka #programista15k #pracazdalna
@cipk: Tak wiem, zdiagnozowany przez Wiplera. Jak dla mnie to jest element marketingu politycznego by móc tłumaczyć Sławka z głupich wypowiedzi. Coś jak Obajtek i zespół Tourette'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@VladChat: w dupie to mam, w tym wypadku wystarczy mi opinia Polskiego Stowarzyszenia Syndromu Tourette'a, a mieć niech sobie nawet ma tylko nic to nie znaczy jeżeli syndrom nie został zdiagnozowany przez nikogo po za członkami PiSu
zresztą nie każdy pracownik biurowy ma jakąś kreatywną robotę, że siedzi i ciągle dyskutuje i myśli nad nowymi rozwiązaniami. Większość rzeczy robisz sam i od czasu do czasu się syncujesz z współpracownikami i elo
@Kryspin013 książki biznesowe to zrobią wrażenie na jego wyborcach. Przerabiałem temat i dla nich to anonimowa strona w necie to bardzo rzetelnie źródło wiedzy, bo napisanie strony tekstu to wyczyn i świadczy że mądry człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W rzeczywistości jest masa badań naukowych, raportów,
@silquer: ?