Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +258
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
Bunch +295

źródło: Screenshot_219
Pobierz
#konfederacja #korposwiat #polityka #informatyka #programista15k #pracazdalna
@cipk: Tak wiem, zdiagnozowany przez Wiplera. Jak dla mnie to jest element marketingu politycznego by móc tłumaczyć Sławka z głupich wypowiedzi. Coś jak Obajtek i zespół Tourette'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@VladChat: w dupie to mam, w tym wypadku wystarczy mi opinia Polskiego Stowarzyszenia Syndromu Tourette'a, a mieć niech sobie nawet ma tylko nic to nie znaczy jeżeli syndrom nie został zdiagnozowany przez nikogo po za członkami PiSu
zresztą nie każdy pracownik biurowy ma jakąś kreatywną robotę, że siedzi i ciągle dyskutuje i myśli nad nowymi rozwiązaniami. Większość rzeczy robisz sam i od czasu do czasu się syncujesz z współpracownikami i elo
@Kryspin013 książki biznesowe to zrobią wrażenie na jego wyborcach. Przerabiałem temat i dla nich to anonimowa strona w necie to bardzo rzetelnie źródło wiedzy, bo napisanie strony tekstu to wyczyn i świadczy że mądry człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W rzeczywistości jest masa badań naukowych, raportów,
@Babaloo: by było jeszcze śmieszniej to k0nfiarze próbują kłamać, że on tak robi bo się zrzekł uposażenia podczas gdy nie on się zrzekł a prawo go do tego zmusiło (inne dodatki jakoś pobiera) oraz inni politycy konfederacji też olewają pracę w sejmie a
- gościu to moje stanowisko pracy
- nie e ja tu siadłem pierwszy
- k---a podsunąć się możesz, chyba takie są zasady. Chyba razem na sraczu czytaliśmy książkę dr Memtzene pt "Ściśnięci i wyciśnięci - wydajność w firmie od rodziców"
@silquer: ?