Wpis z mikrobloga

Hehehe. Wiecie jak to jest stracić 3 kontrakty w przeciągu jakos pół roku ? A ja wiem :p tną 30% projektów w dziale i znowu jestem na wylocie z conajmniej 3 chłopa. Dziękuje pan Trump. Zaliczyłem w przeciągu roku więcej wypo niż przez poprzednie 12 lat. #pracait #korposwiat #gorzkiezale hajs na 2 lata odłożony #neet i do pośredniaka. No cóż: przynajmniej pojeżdżę na rowerze w to lato.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KanJaweuDieZweite: bo budowlanka jest kilka poziomów niżej, myślisz że kto zatrudnia budowlańców? Panowie z Ameryki? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak OP nie kupi nowego mieszkania albo domu to co będziesz robić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zaraz rynek się przewietrzy
  • Odpowiedz
@Anakee: cos takiego, przy czym liczymy nie od dzisiaj ale od czasu spowolnienia, więc myślę że rok już nie będzie za bardzo roboty. Jak były mniejsze zadyszki to szybko pojawiały się "wolne terminy" na roboty bo się ludzie wycofywali. W tym roku widziałem że sporo firm się pozamykało wg KRSu z budowlanki właśnie i robią na czarno mniejsze prace. Klient chce płacić mniej to bez faktury, jak bez faktury to
  • Odpowiedz