Wpis z mikrobloga

@jaco666b: nie możesz swoich rodzinnych doświadczeń przerzucać na każdego. Ty klaso sama w sobie i elito ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widzisz koleżanko jak ci słoma znowu z butów wyje balo. Ale jak już mówiłem, cham wyjdzie ze wsi. Wieś z chama nigdy. A no i Katyń mordo () pozdrów tam inwentarz
  • Odpowiedz
@mk321: widać po sposobie budowania zdań, że subop jonasz to osoba z deficytami intelektualnymi. Można to stwierdzić bez najmniejszych wątpliwości już po pierwszym jego poście w tym wątku, a potem się tylko pogrąża i dostarcza dalszych dowodów w sprawie. Ja dla takich nie widze miejsca w społeczeństwie, więc życzę raka, temu egzemplarzowi jeszcze można dorzucić uprzednio zostanie pogryzionym przez swoje kundelki.
  • Odpowiedz
@mk321: wszystko co napisałeś to jest to co tobie się wydaje. Podciągane pod twoją teze żeby ci się zgadzało. Takie rasy kupują ludzie którzy mieli kiedykolwiek do czynienia choćby z amstaffem i wiedza, że to najwierniejszy i najbardziej oddany człowiekowi pies. Ale ty nie możesz tego wiedzieć bo łykasz na ich temat to co ci wygodne. Takie rasy (nie buliki) kupują ludzie do sportu. Takie rasy poza kolorowymi to wybór
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny co mnie obchodzi kto miał jakiego psa? Hitler używał porcelanowych kubków do kawy, to znaczy, że są złe? Liczy to jakie coś jest.

Nie muszę mieć doczynienia z granatami ani posiadać ich całego magazynu, żeby wiedzieć, że żonglowanie odbezpieczonym granatami jest niebezpieczne i to głupota. Ci co się sami o tym przekonali z doświadczenia zazwyczaj już nieżyją.

Widać po tobie, że nie umiesz myśleć o konsekwencjach. To jest typowe po
  • Odpowiedz
@mk321: ale przecież grzecznie cię poprosiłem żebyś poczytał o rasie... Przecież ci próbuje pokazać, że powielasz kłamstwa, stereotypy. Przecież to ty wyskakuje są z jakaś grupa a jak ci pokazuje jaka grupa sobie upodobała inna rase to mówisz, że nie o grupach mowa. Jakie konsekwencje i czego? Przecież ci jasno pokazuje, że moje psy nawet nie są na liście ras. Przecież ci pisze, że to ponad 30 lat przygody i
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny jaka grupa? Dałeś przykład Hitlera czy tam Putina z labradorem. Jakie cechy na labrador, których pożąda zbrodniarz wojenny / dyktator? To nie grupa tylko jakieś losowy przypadek niezwiązany z cechami osoby i psa.

Naziści i owczarki? Tak, używali, bo były przydatne (psy stróżujące lub przydatne w walce). Używali ich też Francuzi, Polacy i cała reszta. Znasz Szarika z Czterech pancernych i psa?

Z tymi pato-rasami nie ma żadnego pożytku, a
  • Odpowiedz
@mk321: dobra poddaje się. Prosiłem żebys choć jeden artykuł przeczytał o opisie rasy ale wiem, że to by zaburzyło twój obrazek. Z golebiem w szachy nie wygrasz.

Baby in a dog’s body’ and ‘Nanny Dog’ are some phrases that have been used describe the American Staffordshire Terrier. Choosing an American Staffordshire Terrier, for many, is about more than simply choosing a dog, but making a social statement on animal abuse
  • Odpowiedz
@mk321: jak wygląda początek artykułu który cytujesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1936 rok kiedy uznano rase po tym jak chcieli się odciąć u zrobić wzorzec nazywasz, że kilkanaście lat temu? Czy może chodzi ci o utrwalenie nazwy na poczatku lat 70 to też kilkanaście lat? P---------s taki cherry picking, że mnie byłoby wstyd. A co do reszty? Przecież ty sam zamieszczasz artykuł a później manilupujesz i
  • Odpowiedz
@mk321: nie mogę już cię brać na poważnie. Bredzisz. Bredzisz choćby pisząc o psie którego znasz 20lat (który kur . Tyle żyje) a on odgryza ci twarz. Bredzisz interpretując po swojemu trać (słabego zresztą) artykułu. Zachowujesz się jak ktoś z jakims zaburzeniem. Nie ma co z tobą gadać bo jesteś toksyczny manipulant.
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: ty nie chcesz przyjąć do wiadomości kilku faktów. Jak mówiłem, to chciałeś artykuł. Jak podałem cytaty z artykułu, to ci się nie podobają. Jak podałem inne, to zamilkłeś.

Tak to byłeś wygadany, a jak podałem fakty z artykułu, to już ci się odechciało dyskutować. Chyba dotartło. Spójrz teraz na legowisko swojego potwora przy sypialni i przełknij mocniej ślinę jak będziesz kładł się spać (z nadzieją, że w zdrowiu dotrwasz
  • Odpowiedz
@mk321: nie ty podajesz cytaty i sam im zaprzeczasz, albo robisz swoje nijak mające się do czegokolwiek interpretację. I to jest chore. Już ci napisałem, nie mogę ci traktować poważnie. Jesteś chory na nienawiść manipulant.
  • Odpowiedz
Twoje fakty z artykulu są nawet do zaakceptowania, chociaż i tak wycinasz sobie jak chcesz. Co mówi pierwsze zdanie w twoim artykule? Natomiast twoje interpretacje to jakiś odpal. Pierwsze z brzegu. Od 1936 roku dla ciebie to kilkanaście lat, co napisałeś i przywiązaniu do rodziny, co wyciągnąłeś z tego, że to rodzinny pies? Oddany? Przestań... Serio potrzebujesz pomocy i tyle.
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny dałem ci artykuł gdzie jasno jest napisane, że ta rasa jest stworzona do walki psów. To że potem psiarskie lobby wymusiło inne zapisy, to nie zmieniło rasy.

Jest jasno że pies jest nadpobudliwy i neurotyczny. Twoje fikołki tego nie zmienią.

To ty nie jesteś poważny. Jak można liczyć się z opinią patologii?
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny ale boli, że wracasz cały czas do tematu? Myślałem, że wczoraj skończyłeś. Jednak dzisiaj rano wstałeś, zobaczyłeś swojego potwora i musiałeś tu znowu przyjść zaprzeczać temu co podpowiada rozsądek.
  • Odpowiedz