Aktywne Wpisy

memforis +1
#kryptowaluty mam pytanie czysto z ciekawości. jak to jest, że dokładnie w zaznaczonym na zielono miejscu kupowałem all in SOL i akurat wtedy jeb^%? czy to jest zupełna losowość i czysty przypadek, czy to spowodowało jakieś tam likwidacje albo chwilowy wzrost kursu (raczej wątpię), po czym każdy widział nieco większe saldo i automaty zaczęły sprzedawać innym wpakowanym i tak runęło?
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
źródło: image
Pobierz
#gielda jak by ktos nie wiedzial o co chodzi z cenami metali szlachetnych, to tlumacze
na terenie iranu mieli zrzucac atomowki
iran w koncu podjal decyzje c--j z ta bronia atomowa , lepiej ocalic ludzi i kraj
dobra trump poddajemy sie
fundusze zaczely zrzut tego co nakupily
na terenie iranu mieli zrzucac atomowki
iran w koncu podjal decyzje c--j z ta bronia atomowa , lepiej ocalic ludzi i kraj
dobra trump poddajemy sie
fundusze zaczely zrzut tego co nakupily

#zakupy #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #dino #aldi #stokrotka #netto #polomarket #intermarche
Będę wdzięczny za uzasadnienie w komentarzach do swoich wyborów
Jaka alternatywa dla biedronki?
Przyzwyczaiłem się do zestawwu - Biedronka - sklep osiedlowy. Znam jeszcze bardzo dobrze właśnie Dino i Aldi(miasto w którym mieszka siostra) i te dwa sklepy dla mnie są alternatywą dla Biedronki. Nie, cała reszta nie jest gorsza, po prostu mam do niej za daleko, i nawet w innym mieście nie robiłem tam zakupów. Szczególnie Aldi przypasował
a tak to idę do dino
A Dino to taki kołchoz. Nie mogę się przyczepić do cen czy asortymentu, ale jak myślę o traktowaniu pracownika to jakoś tak...
Najgorszy sklep w Polsce.
Długie alejki yo nie problem. Zakładasz słuchawki i elo
No i jest najtanszy
Byłem kilka razy również w niedalekim Dino i generalnie było lepiej niż sądziłem, myślę że powyższe opinie są trochę przesadzone.
I jest to opcja wydajna ekonomicznie, bo możesz sobie na spokojnie zaplanować zakupy, zamówić wszystko czego potrzebujesz, mając na bieżąco podgląd wartości koszyka. Za 400 zł mamy często zakupy
@MarianoaItaliano: Auchan zaczął się zwijać i zamienia sklepy w ATAC-i, które rywalizują z dyskontami.