Wpis z mikrobloga

@sruba_m3: ja mam nadzieję za to, że kiedyś odnajdziesz jakiś sens w życiu a nie oglądanie gejowskich streamów z tindera, żalenie się na tagu przegryw itp. Pilnuj żony bo jak dalej będziesz taka ciapa to pójdzie w tango do jakiegoś Chada i ja jeszcze zobaczymy na tym stream. Byłoby to iście ironiczne :)
  • Odpowiedz
@sruba_m3: @mk321 @jaco666b Dziewczyny jak się zdobędziecie na chwilę refleksji kiedyś to tak na chłodno pomyślcie kto ma smutne życie (w sumie to życzę wam z całego serca żebyście mieli smutne jak moje) i kto tutaj podsmierduje pato. Bo ja to wrzuciłem sobie zdjęcie moich psów, do kolegi z wykopu co też ma psa. Bez żadnych komentarzy, podtekstów, zaczepek. A wy tu się pojawicie z waszymi frustracjami i
  • Odpowiedz
  • 1
@JonaszSynGrazyny oj syneczku g wiesz i w butach śpisz. Na żywo razem z tymi kundlami byś nie był taki mocny hahaha. Z tym chamstwem to też się uśmiałem - po takich panach jak ty to mój pradziadek na konia wsiadal. Zresztą w Katyniu wśród oficerów jest moje nazwisko - twoje może być tylko wśród leszczy z małym siurkiem co sobie pieska kupił bo lubi pieski hehehe. Kup sobie kundla - będzie
  • Odpowiedz
@jaco666b: w------o kompleksami. To dziadek czy pradziadek się musi w grobie przewracać jak się krew w rodzinie skundlila. Przecież możesz mi udowodnić jaki cienki jestem i mnie gdzieś złapać :) samego bez moich kundli
  • Odpowiedz
@jaco666b: no kur... To już jest gorzej niż śmieszne sadzeniaku... Już użyłeś wszystkich internetowych amuletów żałości... Jakby to było na żywo, dziadka z Katynia... Ale mi zrobiłeś dzień :) ale jakbyś chciał mi jednak coś udowodnić to ja jestem naprawdę gotówprzypomniec ci jak płaskie w tyl głowy całą edukację dostawałeś. A teraz się ulewa i ludzi zaczepiasz. Idź być śmieszny gdzie indziej
  • Odpowiedz
@jaco666b: ( ͡° ͜ʖ ͡°)¯\(ツ)/¯ a ja nie wiem na którą wioskę na święta wracasz. Oczami wyobraźni właśnie cię widzę jak stroisz jak Najman w tej niebieskiej kurtce :) No bardzo mi dokuczyles, że jestem szefem kuchni. Ogólnie to przecież już nic bardziej polskiego nie na niz uważać, że można kogoś obrażać praca ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale Katyń mordo i ta
  • Odpowiedz
  • 0
@JonaszSynGrazyny ale zajeżdża Sebixizmem xD

Że tacy ludzie jeszcze istnieją. Już nie spotyka się dresów na osiedlach. Ale jednak gdzieś ci ludzie się podziali.
  • Odpowiedz
@mk321: zgadza się. Już się przedstawiliscie :) i jak katarynka... Jedno i to samo. Powtarzam Januszu, przyszedłeś i zaczepiasz bo moich psów nie lubisz.... Powiedz sam kto tak robi? Ale czego ja od ciebie wymagam :) głupio się zrobiło to będziecie się teraz w 3 utwierdzać jak to macie rację i jaki że mnie Seba i pato... Jak z podręczników do psychologii
  • Odpowiedz
@mk321: ( ͡° ͜ʖ ͡°) im prędzej się pogodzisz ze sobą i zaakceptujesz swoje problemy, tym szybciej możesz zacząć coś z nimi robić. A tak to tylko będzie d--a piekła, frustracja rosła. Szkoda życia
  • Odpowiedz
@mk321: dokładnie. Prezntujesz typowe zachowania dla frustratow. Pisze ci teraz zupełnie poważnie. Obroc rolę i pomocną sobie, że wstawiasz zdjęcie swojego, psa, samochodu, kurtki i nie wiem co tam jeszcze. Wstawiasz to w poście jakiegoś swojego znajomka, nie oznaczasz innych ludzi, nie wołasz nikogo, nie tagujesz tego. I wtedy pojawiam się ją i na dzień dobry pisze ci, że nie masz mózgu bo masz taki samochód, psa czy kurtkę, że
  • Odpowiedz