Wpis z mikrobloga

@PiccoloColo Ja na zielonej żyje więc u nas upałów nie było, ale wymeczylem je dziś na kanale więc relaks zasłużony. Ruda już się pani robi i lubi już poleżeć, 9 rok jej leci więc dama zostaje. @Richtig_Piwosz Ja psy tego typu posiadam od jakiś na pewno ponad 30 lat a konta na wykopie od ponad 16 więc przestało to na mnie wrażenie robić. Ale spójrz sobie na kolegę @sruba_m3
  • Odpowiedz
@Richtig_Piwosz: a jeszcze ci powiem, że niebawem przeprowadzamy się do domu i tak co widzę ta twoja CC to mi chodzi znowu kanarek po glowie. Bo nie wiem na ile siedzisz długo w CC ale one kiedyś to szły bardzo w Napolitano ale nie służyło im to i widze już dłuższy czas, że hodowcy się wzięli do roboty i teraz mocno w typ presy idą.
  • Odpowiedz
@jaco666b: @jaco666b @sruba_m3 @mk321 dziewczyny możecie się teraz gdzieś na randke umówić i jeden drugiemu ręka zrobić opowiadając sobie o moich psach i o mnie, a całą imprezę może prowadzić @KlapekApokalipsy odpustowo powiatowy znawca ras ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet mi was nie żal przegrywy.
A i ten argument, że na wykopie to dużo z czymś się zgadza. Postrzeganie świata przez pryzmat
  • Odpowiedz