Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@a_maze: dziecko było całkowicie połamane już w łonie, przeżyłoby może max parę tygodni w ogromnym cierpieniu. Jakim zwyrodnialcem trzeba być żeby na to pozwalać? Masz rację, to nie jest śmieszne nic a nic, a dla tej lekarki mam jedynie podziw że się odważyła zrobić coś, co inni zbywali przez tak długi czas bo bali się konsekwencji przez to debilne pisowskie prawo.
  • Odpowiedz
@a_maze i jakie to ma powiązanie? Chciałbyś jak dr Chazan kazać się rodzić dzieciakom z sercem na wierzchu? Albo z ogromna łamliwością kości, gdzie w samym łonie już kilkanascie złamań było, a sam poród połamałby ich kilkadziesiąt? W tym może czaszkę?
  • Odpowiedz
@Grzesiok: jestem przeciwnikiem brauna i ideologii kościelnej, ale z tą prywatną służbą zdrowia to łżesz. czemu ludzie nie potrafią spierać się merytorycznie tylko zaraz muszą dosrać coś ekstremalnego choćby i było fałszywe. uważasz że wtedy więcej ludzi przekonasz do swoich poglądów?
  • Odpowiedz
@a_maze: Bóg z małej, ale Żydówka już wielką xD Oj, coś mi się wydaje, że zaraz będzie "Gabriel, blow the trumpets" ponownie na Narodzie Wybranym.
  • Odpowiedz