Wpis z mikrobloga

Oho, u Mentzena tuż przed wyborami klasycznie załącza się protokół 5%, bo ludzie zaczynają się na poważnie interesować tym środowiskiem. Warto też dodać że Hoga ma 11 dzieci i łączą go na tyle bliskie relacje z Mentzenem że Hoga jest ojcem chrzestnym jego dzieci

#polityka #wydarzenia #polska
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Widziałem reportaż z tym całym Hoga, to katoliban, gdzie matka siedzi w domu przy garach - tak jak powinna, a on "pracuje".
Pobiera 800+, choć jest przeciwny rozdawnictwo, ale się nie cieszy.
  • Odpowiedz
@kkecaj: na mikroblog klasycznie, nagonka na Mentzena i Konfederację. Klasycznie, atakowanie Mentzena nie działa, to trzeba zaatakować przy użyciu kolegów Mentzena i szczuć jakby to był Mentzen. C--j, że to Mentzen kandyduje na prezydenta, a nie jakiś Hoga, trzeba atakować z całej siły i mieszać ludziom w głowach.
  • Odpowiedz
@kkecaj a jak inaczej wychowasz 11 dzieci? Musi któryś rodzic się poświęcić i zostać z nimi w domu. Może jak ktoś jest niesamowicie bogaty to sobie zatrudni kilka osób do pomocy, ale jak ktoś jest cywilem to pewnie tak właśnie trzeba zrobić. Tutaj stary Korwin się odpala, chcącemu nie dzieje się krzywda, jak kobieta chce być matką 11 dzieci to nic tvenowi do tego.
  • Odpowiedz
  • 0
@stan-tookie-1: Moja rada. Zamiast 11 dzieci zrób sobie 3 a pieniądze zaoszczędzone z pozostałych 8 zainwestuj w naukę i edukację tej 3 aby miały dobrą przyszłość. Polska to nie Afryka
  • Odpowiedz
@kkecaj pewnie te dzieci mają lepiej niż dzieci gwiazd tvenu którzy wybrali karierę ponad rodzinę. No i to jest ich decyzja czy wolą przykisić pieniądze czy żyć w większej rodzinie. Jak mają warunki to czemu nie, wręcz przy obecnej demografia tacy ludzie powinni być pokazywani jako bohaterowie a celebryci z tvenu którym się wylosowało dziecko z zaburzeniami płciowymi przemilczani
  • Odpowiedz
  • 0
@ifnot: Tam bardzo nie działa że w ostatnich wyborach parlamentarnych Mentzen w miesiąc stracił prawie 7% poparcia. Wtedy też atakowano Korwina i otoczenie Mentzena a nie jego samego. W sumie i tak nie ma co atakować bo to nie wybory parlamentarne gdzie ktoś kto ma 10% poparcia może mieć dużą władzę tylko zwycięzca bierze wszystko czyli niewiele znaczącą funkcję prezydenta
  • Odpowiedz
@kkecaj: kurde no trochę przypał z tym Hogą, można go ganić za jakieś prorosyjskie skłonności ale z drugiej strony nie rozumiem hejtu na promowanie tradycyjnego modelu rodziny gdzie baba zajmuje się dziećmi i domem, a chuop pracuje. I jeszcze na końcu te spłakane feminiory "łeee jak on śmie tak mówić, pracowałyśmy na to latami" xD ta, żymianie na ten stan pracowali, a nie wy, tyle że w innym celu niż
  • Odpowiedz
  • 1
@Dolan: Całe życie mieszkałem i zamierzam dalej mieszkać na wsi i też jestem z tradycyjnej i bardzo konserwatywnej rodziny, tylko że moja mama całe życie pracowała, a przynajmniej odkąd poszedłem do szkoły. Jak wracałem ze szkoły z bratem to obiad zawsze robiła babcia i nie potrzebowaliśmy aby mama cały czas się nami zajmowała, a nawet było to przynajmniej dla mnie coś za co jestem wdzięczny, patrząc niejednokrotnie na podejście moim
  • Odpowiedz