Symbolem debaty serio ten bezbekowy kartonowy Rafau z początku. Trzaskowski przegrał swoją debatę w piątek, bo chciał ustawić pod siebie i dzisiaj przegrał kolejną, bo bał się że będzie ustawiona. Okazało się że nic mu tutaj nie groziło - debata była dynamiczna i ciekawa. Spokojnie mógł się pokazać, a wyszedł na tchórza.
Bez przesady, ta piątkowa mu nie zaszkodziła za bardzo
@Koziom: Nie sama debata, bo tam był poprawny, ale cały cyrk z jej organizacją i pierwotnym niezapraszaniem innych kandydatów poza Nawrockim,
ludzie którzy oglądają republikę i tak nie są wyborcami Trzaskowskiego
@wodzik: To było live retransmitowane na przykład na Onecie. To właśnie taki event, który zasięgami wychodzi poza bańkę republiki. On na drugą turę musi zdobyć 50%+ czyli wyborcy
@Amatorro Radek by poszedł i by dał popalić wszystkim, ale niestety miękiszony z PO boją się prezydenta który nie będzie tak posłuszny jak duduś pisowi.
@Amatorro: Problem polega na tym że reszta kandydatów to albo memy, albo ludzie z małym poparciem, Trzaskowski jest naprawdę bardzo średni, ale zostanie prezydentem bo nie ma silnego kontrkandydata.
@rosemary22: ja się coraz bardziej przechylam w kierunku Hołowni. Tak, wiem, telewizyjny celebryta, Mam Talent i te sprawy, ale koleś ewidentnie się stara reprezentować sobą swoje stanowisko Marszałka, ma cięty język i szybko myśli, improwizacja mu wychodzi, do tego nie boi się konfrontacji w przeciwieństwie do Trzaskowskiego, który w niekomfortowych sytuacjach nie umie się odnaleźć. Minusem Hołowni może być to, że jego sposób wypowiedzi jest mocno sztuczny i nie ma
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czuć po mału vibe Komorowskiego.
#polityka #debata
źródło: obraz
Pobierz@mango2018: W 2020 też się uniósł godnością, nie pojechał do Końskich i wybory przegrał, a kto moralnie miał wtedy rację to jest jakby mało ważne...
Czyli marszałek Szymon nie ma godności?
Dla mnie ma.
Trudno.
@Koziom: Nie sama debata, bo tam był poprawny, ale cały cyrk z jej organizacją i pierwotnym niezapraszaniem innych kandydatów poza Nawrockim,
@wodzik: To było live retransmitowane na przykład na Onecie. To właśnie taki event, który zasięgami wychodzi poza bańkę republiki. On na drugą turę musi zdobyć 50%+ czyli wyborcy
Minusem Hołowni może być to, że jego sposób wypowiedzi jest mocno sztuczny i nie ma