Wpis z mikrobloga

Symbolem debaty serio ten bezbekowy kartonowy Rafau z początku. Trzaskowski przegrał swoją debatę w piątek, bo chciał ustawić pod siebie i dzisiaj przegrał kolejną, bo bał się że będzie ustawiona. Okazało się że nic mu tutaj nie groziło - debata była dynamiczna i ciekawa. Spokojnie mógł się pokazać, a wyszedł na tchórza.

Czuć po mału vibe Komorowskiego.

#polityka #debata
Amatorro - Symbolem debaty serio ten bezbekowy kartonowy Rafau z początku. Trzaskowsk...

źródło: obraz

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
Ludzie z godnością nie chodzą do Republiki.

@mango2018: W 2020 też się uniósł godnością, nie pojechał do Końskich i wybory przegrał, a kto moralnie miał wtedy rację to jest jakby mało ważne...
  • Odpowiedz
@mango2018: Chce mieć zwierzchnika sił zbrojnych, który nie boi się byle gadzinówki, która za niedługo zostanie zamknięta ( ͠° ͟ل͜ ͡°)

Czyli marszałek Szymon nie ma godności?

Dla mnie ma.
  • Odpowiedz
  • 3
Bez przesady, ta piątkowa mu nie zaszkodziła za bardzo

@Koziom: Nie sama debata, bo tam był poprawny, ale cały cyrk z jej organizacją i pierwotnym niezapraszaniem innych kandydatów poza Nawrockim,

ludzie którzy oglądają republikę i tak nie są wyborcami Trzaskowskiego

@wodzik: To było live retransmitowane na przykład na Onecie. To właśnie taki event, który zasięgami wychodzi poza bańkę republiki. On na drugą turę musi zdobyć 50%+ czyli wyborcy
  • Odpowiedz
@Amatorro Radek by poszedł i by dał popalić wszystkim, ale niestety miękiszony z PO boją się prezydenta który nie będzie tak posłuszny jak duduś pisowi.
  • Odpowiedz
@Amatorro: Problem polega na tym że reszta kandydatów to albo memy, albo ludzie z małym poparciem, Trzaskowski jest naprawdę bardzo średni, ale zostanie prezydentem bo nie ma silnego kontrkandydata.
  • Odpowiedz
@rosemary22: ja się coraz bardziej przechylam w kierunku Hołowni. Tak, wiem, telewizyjny celebryta, Mam Talent i te sprawy, ale koleś ewidentnie się stara reprezentować sobą swoje stanowisko Marszałka, ma cięty język i szybko myśli, improwizacja mu wychodzi, do tego nie boi się konfrontacji w przeciwieństwie do Trzaskowskiego, który w niekomfortowych sytuacjach nie umie się odnaleźć.
Minusem Hołowni może być to, że jego sposób wypowiedzi jest mocno sztuczny i nie ma
  • Odpowiedz