Aktywne Wpisy

Damianowski +20
Kurła.
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 060859
Pobierz
Arbuzlele +283
Robert Kubica w sezonach 2006, 2007, 2008, 2009 miał 57 startów. Piastri ma 50 weekendów za sobą i uczy się F1 XD
A Kubica przychodził do F1 z Formuły 3.5 a nie z GP2. O symulatorach z tamtych czasów nie wspomnę.
#f1
Piastri jest bezbłędny, idealny, a to Norris nie schodzi z podium po 4 wyścigach.
Podobnie w zeszłym sezonie. Piastri siadł psychicznie i przestał jeździć to zbudowali otoczkę, że się mści. Dodatkowo pierwsze TEAM ORDER w zeszłym sezonie w McL dotyczyło przepuszczenia Piastriego, żeby wygrał Węgry. To
źródło: temp_file5249743588329721205
PobierzSądzisz, że Piastri ma gorsze przygotowanie do jazdy w F1? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Knur_z_lasu to prawda, ale czy gdyby faworyzowany był Norris to by tak zrobili? Wystarczyło po
@iselilja nie ma obaw imo o teamorders, w zeszłym roku zwlekali bardzo długo ze wskazaniem nr
Najnudniejszy obecnie kierowca. Zdecydowanie. Nikogo nie interesuje co u niego słychać, poza wyścigiem.
Max to przynajmniej cudze dziecko wychowa i popchnie Ocona, oponiarz odstawi szopkę z klękaniem, Leclerc z babą i z Leo chodzi po padoku, Norris Miurą się buja i streamuje czasami. Ocon nawet
@iselilja: no fajnie by było jeżeli w tym "sporcie" wyprzedzanie jest na guzik o ile nie trafi się procesja (co drugi wyścig), obejrzyj kiedyś motogp albo dowolną inną serię motocyklową to zobaczysz jakie w f1 są panienki jeżeli chodzi o prawdziwe ściganie