Aktywne Wpisy

rutkins +525
#debata
Przecież polski rolnik to jeden z większych beneficjentów Unii Europejskiej a ten kretyn będzie mówił Unia im przekszadza. Dopłaty do maszyn rolniczych, dopłaty do ziemi, otwarcie rynków europejskich. Doktor ekonomii zasrany.
Przecież polski rolnik to jeden z większych beneficjentów Unii Europejskiej a ten kretyn będzie mówił Unia im przekszadza. Dopłaty do maszyn rolniczych, dopłaty do ziemi, otwarcie rynków europejskich. Doktor ekonomii zasrany.

źródło: temp_file1513936434747899484
Pobierz
waro +77
Szybkie wnioski po debacie:
- w sztabie Trzaskowskiego będą (a przynajmniej - powinni) rozważać czy mogą sobie pozwolić na dalsze olewanie debat. Nie ma znaczenia gdzie te debaty występują - występowanie to zaznaczanie swojej obecności w tym wyścigu. Każdy unik to strata.
- konfederacja może sobie pluć, że wystawili Mentzena, a nie Bosaka. Mentzen nie nadaje się do debat. Chyba największy przegrany tej debaty.
- Nawrocki ma w sobie zero charyzmy do wygrywania debat. Praktycznie
- w sztabie Trzaskowskiego będą (a przynajmniej - powinni) rozważać czy mogą sobie pozwolić na dalsze olewanie debat. Nie ma znaczenia gdzie te debaty występują - występowanie to zaznaczanie swojej obecności w tym wyścigu. Każdy unik to strata.
- konfederacja może sobie pluć, że wystawili Mentzena, a nie Bosaka. Mentzen nie nadaje się do debat. Chyba największy przegrany tej debaty.
- Nawrocki ma w sobie zero charyzmy do wygrywania debat. Praktycznie
źródło: 490364341_1063410032502639_4762764385640673542_n
Pobierzźródło: temp_file2211049377998278710
Pobierz@Krupier: sorry, ale tym komentarzem to się po prostu ośmieszyłeś
A jeśli zachęcasz do skupiania się na całości komentarza to po co w ogóle dajesz przykład, który jest błędny (o tych 10 mln wonów)?
Kurczę, a
@Krupier no wiadomo, specjalnie co jakiś czas i tylko u wybranych osób, mnie już na pewno w tym spisku oznaczyli, dlatego podsłuchy z mojego urządzenia nie są wykorzystywane do reklam u mnie, żebym się nie połapał.
A ludzie w internecie przecież nigdy nie kłamią. Spotkałem już wiele osób, które takie bzdury opowiadały i nigdy się nie potwierdziło to co mówili, znajomy w lutym gadał o
@Krupier: to pewnie dlatego, że ten serial ostatnio był popularny i nie sam jeden tego szukałeś
@Krupier: bo nie podsłuchują. Nie jesteś wyjątkowy, jesteś jednym z miliardów, których profilują i po prostu twoje ruchy wpasowują się w opracowane przez nich schematy.
@Krupier: Jakby to było jakkolwiek wykorzystywane w takiej globalnej skali to powiedz mi, jakim cudem, nieużywany telefon, tak mało traci naładowania baterii?
Większość ludzi jest po prostu za głupia aby zrozumieć, że w tych czasach łatwo jest profilować jednostki. Sam oglądasz reklamy które przy okazji mają trackery tego co i gdzie odwiedzasz. Oglądasz też "koreański serial" który, bez podsłuchiwania twego mikrofonu wiem, że zwie się
Ups, pudło.
źródło: temp_file6857076054979558411
Pobierz@Krupier: Google podpowiada 10 miliardów.
@Krupier: No popatrz, nigdy nie wspominałem o tym serialu ani o Netflixie, a też mi to podpowiada. UUUU KONSPIRACJA, PODSŁUCHUJO MNIE, OTWÓRZCIE OCZY!!11 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: EyVg59uWgAIjRc5
Pobierz