Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +258
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
Bunch +295

źródło: Screenshot_219
Pobierz
źródło: 490364341_1063410032502639_4762764385640673542_n
PobierzParę dni temu zrobiłem wpis z grillowaną kiełbasą, gdzieś w komentarzach napisałem, że jak smażona to tylko z patelni
@Krupier: i to koniecznie musi wynikać z bycia podsłuchiwanym, a nie z tego że jesteś jedną z wielu osób, będących dodatkowo sprofilowaną przez Google w podobny sposób (wiek, zainteresowania i masa innych kategorii które dla Google mogą
Tez mi sie momentami cos takiego pokazuje, ale jak widze ze roznica to potrafi byc kilka dni/tydzien to raczej uznaje to za przypadek, bo jezeli mialoby to dzialac to musialoby to byc doslownie real time, bo po co ci podpowiedzi o nowych spodniach po tygodniu, jezeli google wie
@harrame: kiedy była premiera Squid Game? ( ͡°
@Krupier: xD no tak, bo to jedyna opcja, albo telefony nagrywają 24/7 albo w ogóle, nie ma żadnych, podkreślam ŻADNYCH innych technologii ani okoliczności które sprawiłyby że akurat to konkretne wyszukiwanie mogłoby ci zostać podpowiedziane w inny sposób xD
@Krupier: dopiero co byl drugi sezon, za 2 miesiace ma wyjsc 3, wiec temat dalej w miare popularny, na kompie z adblockiem mam takie podpowiedzi, na telefonie prywatnym i sluzbowym bez zadnego wykopu ani dostepu do tego co pisze i ogladam na lapku tez takie sa, wiec to raczej nie podsluch ani spisek ( ͡º ͜
źródło: obraz
Pobierz@WinterLinn: powiem ci, że ja kiedyś też tak parę razy miałem i naprawdę przez chwilę miałem lekkie wtf. xD
Nigdy nie oglądałem tego serialu i nigdy nie wyszukiwałem nawet jego tytułu, ani nie pytałem o azjatycką walutę.
To musi być po prostu bardzo polarne zapytanie.
Trzeba zauważyć, że 10 milionów to niepozornie dość specyficzna liczba. Zwykle pytana jest wartość bańki, albo stu. Bądź po prostu kurs waluty.
źródło: temp_file764980172458621451
PobierzReklama smażonej kiełbasy z cebulką też jest popularna? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sidhellfire: no dochodzi do tego w sumie tez fakt ze jeny i wony to wlasnie najpopularniejsze waluty ktore maja takie "wystrzelone" wartosci. czlowiek wie ze dolary czy euro to mnozy sie to mniej wiecej razy ~4 i mamy zblizona wartosc, ale jak slyszy ze cos kosztowalo np 20
@sidhellfire: a jednak trochę dziwota bo fejsbuczek nie powinien mieć dostępu do tego co piszę w innych aplikacjach. Tym bardziej, że apka nie ma udzielonych uprawnień do czegokolwiek.
A akcji z tym jak coś mówiłem, a chwilę potem miałem reklamy tegoż mogę naliczyć całkiem sporo. I nie tylko ja.
Komentarz usunięty przez autora