Aktywne Wpisy

UczesanyPedryl +222
źródło: 1000031636
Pobierz
1-1-1-1 +81
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000031636
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 490364341_1063410032502639_4762764385640673542_n
Pobierz@Krupier: w tym przypadku to nie jest podsłuchiwanie, a pokazywanie najczęstszych wyników.
@Marmite: miras, ale to prawda. Kiedyś nie zwracałem uwagi na uprawnienia mikrofonu w komunikatorach. Ale zaczęły pojawiać się sytuacje, że wyświetlały mi się reklamy dotyczące spraw/przedmiotów, o których nie pisałem, a jedynie
@Krupier: nikt tak nie pisze
@trololo55: w ogóle. xd
Gadam z kumplem o głupotach i mówi, że jedzie bo musi samochód posprzątać i jedzie do dziewczyny pobzykać. 10 minut później wysyła mi screena reklamy: masz problem z czystością samochodu? (Tutaj nazwą firmy) a na zdjęciu kondony na siedzeniu w samochodzie.
A jednak podsłuchuje. To już naprawdę przecież nie jest jakaś tajemnica, przykładów są tysiące.
Innym razem rozmawialismy o pastach polerskich bo
@metalowy_pasterz: Ja słysząc o takich przypadkach postanowiłem to sprawdzić i zacząłem w rozmowie celowo mówić o zamiarze kupienia niezbyt popularnej powieści ("Wiesz, słyszałem, że Budowniczy ruin to świetna powieść, myślę o tym, żeby powieść Budowniczy ruin Rosendorfera kupić
W ogóle.
Mordo to niemożliwe, to bzdury są, zupełny przypadek, a tak w ogóle to kolega na pewno wcześniej coś szukał w necie i powiązano was przez lokalizację!
( ͡° ͜ʖ ͡