Aktywne Wpisy

iErdo +618

Cztero0404 +78
Dobra. Może to będzie co prawda bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale pomimo tego iż bardzo lubię #gta i jest jedna z moich ulubionych serii gier to ten drugi trailer totalnie do mnie nie trafia jakoś, tak bez szału. Oglądając go czułem się jakbym oglądał zapowiedź nowego DLC do GTA Online nie trailer GTA VI. Ogólnie sama gra wygląda trochę jak część GTA która powinna wyjść między GTA V i

Rowerkiem to już tylko na piwko hehehe. Bezalkoholowe oczywiście!
#rowerowyrownik #rusztorun #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: ChatGPT Image 13 kwi 2025, 14_01_10
PobierzNo to puść :)
Tyle lat deptania i brak progresu?
W pewnym wieku to już forma nie rośnie tylko spada, niestety. Do tego trochę problemy ze zdrowiem. No i ja nigdy nie maiłem talentu do tego sportu, a szkoda bo bardzo to lubię. W sumie jak zacząłem więcej jeździć w 2018, to tylko przez pierwszy rok miałem jakieś wzrosty.
Do tego wczoraj jechałem z kolegą, który miał niecałe dwa lata temu zawał (takie atrakcje jak się ma 45 lat),
@i-marszi: Musisz albo mieć CdA większe od mojego (co jest trudne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) ) albo wiało 50km/h (czego nie było dzisiaj nigdzie w Polsce) albo masz zaciągnięty ciągle tłoczek hamulcowy, bo to aż nierealne co piszesz.
Panie ja tu widzę wiatr w porywach 54 km/h, przez większość czasu przy 180-200 watach było jakieś 24-25 km/h.
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-13 172433
PobierzNo przecież napisałem, że momentami, a nie cały czas XD
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-13 173242
Pobierz