Aktywne Wpisy

yahoomlody +37
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
saggitarius_a +80
źródło: 2su4ju5ufg2g1
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
źródło: 2su4ju5ufg2g1
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@Zielonka021124: niech poprosi rodziców, żeby 800 plusa przeznaczali na dokształcanie zawodowe, niech się uczy języka i fachu
Rynek pracy był jednak gorszy niż jest teraz, a przestępczość o wiele większa.
Moim zdaniem kolejne pokolenia będą miały gorzej.
@Zielonka021124: to ostatnie pokolenie które ma/miało lepsze życie, niż życie ich rodziców będących w tym samym wieku.
ale te 20% nie trwało cały czas. Drastycznie spadło przy akcesji do Unii Europejskiej, która dała potężne możliwości. Podobnie ze stopami
Ja nie wiem jak oni to robią xd
@Zielonka021124: Tak, tak. Zacząłem pracę w IT w 2008 roku. Nie było tak,
Obecnie sytuacja wygląda tak, że większość absolwentów informatyki ma problem znaleźć jakąkolwiek robotę,
@Zielonka021124: Teraz wymagania są większe ale jednocześnie narzędzia są łatwiej dostępne. Kiedyś wystarczyło znać CSS i jQuery by zostać frontem, tylko że musiałeś klepać stronki działające w IE6 debugując wszystko w bieda dev toolsach i kodząc to templatkach PHP bez normalnej kontroli wersji, testów czy CI. Dziś trzeba umieć Reacta, Nexta, TypeScripta i milion innych narzędzi ale wszystkie one mają duże społeczności w
2004 roku, akurat wtedy żeby znaleźć pracę w zawodzie lub, jeśli nie pyknie, wyjechać na saksy i kupić mieszkanie
Xddddddddddddddd