Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +141
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +42
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

https://x.com/nexta_tv/status/1910582296429609314
#gielda #elonmusk #tesla #polityka #trump
źródło: image
Pobierzźródło: donald-trump-elon-musk-fued-04
PobierzTeraz tylko Elonowi zwolnieni urzędnicy wytoczą procesy, Trump powie, że to wina Elona i pora na CSa.
@Moted: To kiedy w końcu wyśle tych ludzi na Marsa? XD
Poprawiam
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNo cóż, długo nie trzeba było czekać na pierwsze zgrzyty.
źródło: temp_file8715204454546327
Pobierz@banzi: on akurat był pożytecznym geniuszem
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@NaczelnyWoody: ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: zaoranie cwela
Pobierz