Aktywne Wpisy

Zmorka +146

czerwony_kmer +180
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Przepychaj program dopłat, który spowoduje, że stopy procentowe będą dłużej wysoko.
f*ck logic.
#nieruchomosci
@marcpol: Ale dosypać kasy jest zawsze łatwiej ¯\(ツ)/¯
Stópki powinny jeszcze iść do góry. Kredyciarze chcą zniszczyć ten kraj. Jak kredyciarza nie stać to chów klatkowy na wynajmie dla jego.
-wysokie stopy stracą sens bo i tak tanie kredyty będą pompować inflację.
-drogie kredyty zostaną tak naprawdę tylko na inwestycje więc jak chcesz założyć firmę i kogoś zatrudniać to masz drogo a jak kupujesz na potęgę kurniki to masz tanio XD
Dosłownie odwrotnie niż powinno się robić.
Nie mogę z tym gównianym krajem.
Tutaj mamy jeszcze sytuacje gdzie wszyscy do okoła zmuszeni są dopłacać do twojego kredytu więc rośnie presja na kredyty.
Dodatkowo problem z tym jest taki ze gospodarka zaczyna owijac się w około źródła kreacji bo inne branże stają się mniej konkurencyjne tak
To prawda. Mi chodziło po prostu o skalę- taki program na inflację de facto nie wpłynie w znacznym stopniuz po prostu jest kropelką w całym rozmiarze dóbr w państwie