Aktywne Wpisy

MonazoPL +131
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
hotshops_pl +613
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz

@okfmale: ale przecież możesz odmówić. Tylko, że potem nie będzie kolejnego etapu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą to w czym problem podać namiary na kumpli którzy powiedzą co HRy chcą usłyszeć?
Komentarz usunięty przez moderatora
@groman43: o referencje tak, o sypanie z rękawa kontaktami do obcych ludzi już niekoniecznie. Jakby ktoś z kim mi się dobrze pracowało poprosił mnie osobiście o pisemne referencje to nie ma problemu. Jakby natomiast spytał czy może dać obcej osobie mój numer/maila żeby w bliżej nieokreślonym momencie zawracał mi dupę z pytaniami, na które mogłem od razu odpowiedzieć pisemnie w kilka minut to bym