Aktywne Wpisy

cheture +238
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

Frufruf +24
#perfumy
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?
Przez następne 15 minut będę pachniał Aventusem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). A u was co dzisiaj na klacie?

P-----c ma płeć, nie widziałeś szyldów czy tam memów? ( ͡º ͜ʖ͡º)
"Ciekawostką jest fakt, że aż dwukrotnie częściej zabijają mężczyźni niezamężni"
Przejęzyczenie, czy to na prawdę chodzi o gejów?
bo masz jakieś lepsze źródła, czy mam uznać, zę uważasz siebie za większy autorytet od tej instytucji albo od pwn?
@Historia_Podcast:
W gimnazjum (tak było coś takiego kiedyś) mieliśmy w równoległej klasie 2 dziewczyny które biły, wyzywały, obrażały i niszczyły rzeczy każdego kto był słabszy. Jak próbowałeś się bronić to za nimi biegło 3 kolegów z bloku w ramach pomocy. Ot patologia początku lat 2000.
Cieszyć może tylko to jak skończyły