Aktywne Wpisy

mirko_anonim +23
✨️ Dlaczego nie mamy dzieci? Refleksje 39-latka Ⓘ
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny

olito +8
Niespełna 3 letnie opony wielosezonowe Vredestein Quatrac PRO. Odpadają lamele po całym obwodzie i szerokości. Tak ma być? Nalatane jakieś 40kkm. #motoryzacja #opony
źródło: temp_file6054963607098590251
Pobierz

@why1sthat:
źródło: Gi8SMQ4W8AE94un
Pobierz@why1sthat: Co do PiSu to nie wiem, ale co do Konfy to po prostu pierd głupoty aż miło. Już pisaliście takie głupoty, że wyborcy Konfy to "mariusze które pracują na magazynie za najniższą" xD
źródło: dochod
PobierzCoś tam już kiedyś słyszałem o obrażaniu ludzi ze względu na to na kogo głosują, że są niby gorszym sortem czy jakoś tak. Widzę, że masz podobny stosunek do ludzi o odmiennych poglądach.
Nic się nie nauczyliście. Oj, będzie boleć w 2027.
@Marks_Mial_Racje: znowu próbujecie forsować tezę, że niby 8 gwiazdek i beka z sekciarzy przyczyniły się do wygranej PiSu i że znowu się przyczyni? XD
@Chris_Karczynski:
Ciekawe co white trash z wykopu na to, że większość pracowników Mentzena to młode laski po SGH ¯\(ツ)/¯
źródło: 1720005837273
Pobierz