Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@why1sthat: Główny atak na Trzaskowskiego polega na tym, że gość nie ma stałych poglądów, ewentualnie takie rodzynki jak mówienie że NATO to coś innego jak Pakt Północnoatlantycki, albo że NVIDIA to firma o której nikt 2 lata temu nie słyszał. Chociaż według mnie, ten brak stałych poglądów jest uspokajający, bo to by oznaczało, że np. poparcie dla fit 55 jest tylko pod przygłupią publikę. Jak populacja zrozumie kuriozum takich pomysłów
  • Odpowiedz
Konfa i pis to jest najnizsza warstwa spoleczna. Proste chlopskie glowy, ktorym wystarczy piwko po pracy i kosciolek co niedziela.

@why1sthat: Co do PiSu to nie wiem, ale co do Konfy to po prostu pierd głupoty aż miło. Już pisaliście takie głupoty, że wyborcy Konfy to "mariusze które pracują na magazynie za najniższą" xD
Cogito-sum - >Konfa i pis to jest najnizsza warstwa spoleczna. Proste chlopskie glowy...

źródło: dochod

Pobierz
  • Odpowiedz
@why1sthat

Coś tam już kiedyś słyszałem o obrażaniu ludzi ze względu na to na kogo głosują, że są niby gorszym sortem czy jakoś tak. Widzę, że masz podobny stosunek do ludzi o odmiennych poglądach.
  • Odpowiedz
50% polskiego społeczeństwa to debile, my głosujący na właściwą partię - elita i fajrant".

Nic się nie nauczyliście. Oj, będzie boleć w 2027.

@Marks_Mial_Racje: znowu próbujecie forsować tezę, że niby 8 gwiazdek i beka z sekciarzy przyczyniły się do wygranej PiSu i że znowu się przyczyni? XD
  • Odpowiedz
@Marks_Mial_Racje: O to to, znowu narracja że większość społeczeństwa to debile zamiast spróbować zrozumieć, czemu głosują tak a nie inaczej... To między innymi przez taką narracje ostatnio PiS doszedł do władzy
  • Odpowiedz