Aktywne Wpisy

Nixa06 +5
Miałam okazję żyć jako ładna dziewczyna i jako brzydka dziewczyna.
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i

Prawda jest taka...
Z tą mądrością ludową zostawiam Was i żegnam się z Wami chłopami albowiem jutro przede mną wielkie wyzwanie bo mnie wysyłają na szkolenie co oznacza prace w grupach z innymi ludźmi i na samą myśl ciśnie mnie klocek i mam sroperan koło łóżka, nienawidzę tego ale muszę zarabiać, mnie tam wystarczy jedzenie i dach nad dupą ale moja schorowana mama potrzebuje pomocy i co zrobisz
Życzę Wam freny
Z tą mądrością ludową zostawiam Was i żegnam się z Wami chłopami albowiem jutro przede mną wielkie wyzwanie bo mnie wysyłają na szkolenie co oznacza prace w grupach z innymi ludźmi i na samą myśl ciśnie mnie klocek i mam sroperan koło łóżka, nienawidzę tego ale muszę zarabiać, mnie tam wystarczy jedzenie i dach nad dupą ale moja schorowana mama potrzebuje pomocy i co zrobisz
Życzę Wam freny
źródło: 5539
Pobierz

Siema, otóż rok temu zrobiłem badania i teść wyszedl 280 ng/dl. Jako że nie trenowałem i złe odżywianie plus nadwaga to się wgl nie dziwiłem. Inne badania wyszły ,,wzorowe" prócz hormonu stresu który był lekko podwyższony. Od tamtego momentu wzialem się za siebie i schudłem przez ten czas 20kg, treningi i micha dopięta oraz 7h snu codziennie. Zostało mi kilka kilogramów ale zrobilem znów badania i tesc wyszedl 240ng/dl. Mam 26 lat i mimo całego wysiłku przez cały rok mam dość, libido leży, kuśka ledwo dyga, ledwo wstaje rano. Czuję się jak wrak obecnie. Czy terapia teściem potrafi postawić mnie na nogi? Jak wygląda wizyta u androloga? Przychodze z badaniami i dostaje receptę na trt czy pierw będę królikiem doświadczalnym z różnymi nabojami do połykania? Czy te 100mg raz na tydzień potrafi zblokować jaja i musze dodatkowo brac hcg? Może ktoś opiszę swoje podobne doświadczenia
#trt #mirkokoksy #hormony
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Estradiol 17.5 (11-44)
Jeszcze z tych co napisałeś to te akurat robiłem. Resztę zrobie w ciągu kilku tygodni. Jeśli chodzi o trt to od jakich dawek się zaczyna i czy to już dożywotka? Jesli chodzi o inne leki i choroby to nic nie biorę prócz cytruliny, kreatyny i wit d.
@plazma znalazlem takiego starszego gościa który już na znanylekarz zachęca do trt
@mirko_anonim: U mnie TRT jeśli chodzi o mental dało olbrzymią zmianę(w libido raczej brak różnicy, ale zawsze było ok) - dużo lepsza kontrola stresu, generalnie spora poprawa jakości życia. Biorę 25mg clomidu