Wpis z mikrobloga

Z każdym dniem coraz wyraźniej widać, że amerykański plan na #iran był równie zaawansowany, co pomysł #maxkolonko na wjechanie dwustoma Abramsami do Liberaca i stanie bez celu. #usa
Artok - Z każdym dniem coraz wyraźniej widać, że amerykański plan na #iran był równie...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czaczkes: nie mam pojęcia - wydaje mi się, że ma ten swój kanał MaxTV czy jakoś tak, ale tam jest płatny dostęp xD no i nadaje tam jako Prezydent Zjednoczonych Stanów i Polski czy coś takiego i wygłasza orędzia i przemówienia xD ogólnie Max kiedyś był świetnym dziennikarzem, ale jakiś czas temu odleciał na swoją planetę i to dość mocno ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Artok: Mi go zawszę dobrze się słuchało jak był dziennikarzem za czasów TVP czy TVN ale później już tak odleciał że to szok xD I te jego nagrania ze schowka na miotły ahhh kiedyś to było Dla mnie to zawsze był taki kącik szura a później już kompletnie mu o------o
  • Odpowiedz
  • 89
@DonBorubar: kontekst był taki, że wtedy trwał spór z władzami Czech o elektrownię w Turowie. Interwencja militarna miałaby "przekonać" Czechów do wycofania roszczeń.
  • Odpowiedz
@Artok: @brazowooka_eM @Czaczkes
Może śmiesznie i bardzo niekulturalnie, może wygląda na wariata, ale pamiętacie oburzenie polskiego społeczeństwa jak były jazdy o Turów? Pewnie co najmniej połowa Polaków podpisała by się pod jego słowami. Nie wspomnę już że co do hrabianki to ma 100% racji, po prostu.
  • Odpowiedz
ogólnie Max kiedyś był świetnym dziennikarzem, ale

@brazowooka_eM: on od początku taki był, pod koniec lat 90 była taka sama beka z niego, dlatego osiadł na laurach i po nie wiadomo ilu latach pojawił się na youtube w schowku na miotły..
tam zyskał popularność, podbudował się psychicznie i już całkiem mu pociąg odjechał.
  • Odpowiedz
@brazowooka_eM: Prezydent Stanów Zjednoczonych Schowków na Miotły. Miał kanały, ale zniknęły, było jakieś śledztwo, bo groził śmiercią Dudzie i chciał żeby go zastrzelili wagnerowcy od rzekomo śp. niedoszłego imperatora Rosji Prigożyna.
  • Odpowiedz