Aktywne Wpisy

nigdypoalko92 +152
Pytanie od innych mirków z #rodzicielstwo. Też sie tak stresowaliscie? Ja w sumie wgl do momentu az nie trafiłem przed te drzwi i zaczelo do mnie docierac co sie dzieje. Ale mimo wszystko troszkę #chwalesie ze mogę dołożyć mała cegiełkę w celu poprawienia demografii w tym kraju( ͡~ ͜ʖ ͡°) #dzieci #szpital #porod #ojcostwo

źródło: 1000001228
Pobierz
HajlaBalajla +18
Sorry, ale nie żodyn z kandydatów poza Trzaskowskim i Hołownią nie miałby odwagi wyjść na taką konfrontację nie mówiąc o ustaniu takiego wydarzenia bez kompromitacji.
Z tego miejsca pozdrawiam szczególnie Słabka "Proszę mi nie zadawać takich pytań" Męczena, który na wszelki wypadek nie przewidział nawet żadnych konferencji prasowych w trakcie kampanii.
#polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji #mentzen
https://www.youtube.com/watch?v=nuRtAUhZu6o
źródło: image
PobierzZandberg, ale z resztą się zgadzam.
Memcen ucieka od dziennikarzy jak najdalej i po wywiadzie u Stanowskiego wiemy czemu. Nowogrodzki nie ma o niczym zdania to taka konferencja nie miałaby sensu.
Komentarz usunięty przez autora
No ale Zandberg to jest huge dick energy. Jego nie ma co brać pod uwagę, jak kiedyś Małysza.
Nie chciałem na Czaskowkiego głosować, ale naprawdę nie ma na kogo.
do tej pory nie potwierdził udziały zarówno Trzaskowski, jak i Hołownia, reszta tak
Pytanie o imigrantów, UE powiedziała jasno że Polska nie została zwolniona z powodu uchodźców z Ukrainy. Tymczasem Trzaskowski zapewnia że jak on zostanie prezydentem...
Przecież Duda ma to samo stanowisko w tej sprawie, czemu jeszcze PiS i PO nie mają tego na piśmie?
A Ty po Twoich znaleziskach wydajesz się samorządowcem PO, albo płatnym trollem.
@bednar_WSRH: a memcen obiecywał kilkanaście różnych rzeczy po czym stwierdził, że to żart i wyrwane z kontekstu. Kto się bardziej skompromitował?
@lifapek: nie bez przypadku podałeś dwa kanały uchodzące za stronnicze, manipulujące i łamiące standardy dziennikarstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(tak, tak a T"EFAŁENEM STERUJE TUSK LEWAGU I JEST TAKI SAM!!!!", wiemy, wiemy ( ͡° ͜ʖ ͡°))