@mirko_anonim książki o przegrywie pisane przez dwie laski , gdzie jedna z nich z kolorowymi włosami ma aparycję jaroniewskiej grającej janosika xD to tak jakby laski miały opisywać "nothing box" facetów. Litości
Zacznijmy od tego, że ta książka to żadna wartość naukowa, ale bardziej kiepski reportaż, autorki wybrały sobie kilku najbardziej atencyjnych przegrywów i na podstawie kilku rozmów wydały książkę pod zarobek.
W książce jest 0 naukowych informacji o hipergamii a psychologia ewolucyjna zrównana tam jest z teoriami spiskowymi.
Nie przypomina, tylko nią jest. To taka minisekta. Masz sprecyzowane i konkretne treści podane do wierzenia, za których porzucenie jesteś wykluczany. Między innymi "jesteśmy z-----i i nic nie możemy z tym zrobić", "wszelakie próby wyjścia z tego stanu to cope" i cała reszta szamba nalanego do głowy z odmętów internetu w zaciszu piwnicy. Naczelna zasada jest taka, że niczego nie możesz zmienić w swoim życiu jako
Ja próbowałem setki razy i nie wyszło, więc dałem sobie spokój. Z resztą i tak mam konserwatywne wymagania, które spełniają może 16latki, więc dałem sobie spokój.
Przez przypadek obejrzałem kawałek recenzji na youtube książki o przegrywach i trochę jest w tym racji że sami są sobie winni i przypomina to sektę. Ciekawe jest to, że każdy utwierdza się w swojej tezie bazując na skrajnych przykładach - najgorsze przykłady z tiktoka albo siedzenie latami na #tinder który NIE jest odzwierciedleniem rzeczywistości. Na wykopie od lat widzę te same screeny fejki, gdzie jakaś kobieta coś niby głosi kontrowersyjnego
ambitny-strażnik-10: @DystryktPrawdy: Dokładnie tak jest. To nie są osoby które próbowały na żywo w różnych środowiskach tylko zawsze jest: - przejmowanie poglądów od najbardziej plusowanych obrazków na wykopie (gruba baba dla lajków powiedziała że wymaga modela więc masz dowód że over dla przeciętniego chłopa) - sprawdzanie rynku na tinderze, ciekawe co się stanie gdy słaby chłop założy konto i nie dostanie dużo lajków, a potem przełożene tej sytuacji do realnego życia
@mirko_anonim: Nie wątpię, ale nie piszę o tym. Niektórzy nawet na żywo wyglądają źle, w sensie nie że na zdjęciu, że zdjęcie jest źle wykadrowane czy oświetlenie jest słabe, tylko na żywo w pełnym wiosennym słońcu ktoś wygląda źle. I nie mam namyśli problemów z wagą, czy chodzeniu bez ubrań.
@omezrP: Co za różnica, jakiej płci są autorzy, skoro książka jest napisana na podstawie rozmów z przegrywami? To nie jest wymyślona opowieść czy felieton, tylko reportaż.
kulturalny-przewodnik-76: Piszesz to tak jakbyś miał sparować dwa osły żeby tylko się rozmnożyły, takie rzeczy mogą zrobić co najwyżej osoby które są autorytetem w oczach innych ludzi, a swoim wpisem sprowadzasz ludzi do poziomu zwykłego zwierzęcia gospodarskiego, człowiek jest zwierzęciem ale najwyżej w piramidzie i należy mu się szacunek przede wszystkim, człowiek ma dokonywać sam wolnych wyborów, a nie rozkazów czyiś.
autorki wybrały sobie kilku najbardziej atencyjnych przegrywów i na podstawie kilku rozmów wydały książkę pod zarobek.
W książce jest 0 naukowych informacji o hipergamii a psychologia ewolucyjna zrównana tam jest z teoriami spiskowymi.
@mirko_anonim:
Nie przypomina, tylko nią jest. To taka minisekta. Masz sprecyzowane i konkretne treści podane do wierzenia, za których porzucenie jesteś wykluczany. Między innymi "jesteśmy z-----i i nic nie możemy z tym zrobić", "wszelakie próby wyjścia z tego stanu to cope" i cała reszta szamba nalanego do głowy z odmętów internetu w zaciszu piwnicy. Naczelna zasada jest taka, że niczego nie możesz zmienić w swoim życiu jako
Ja próbowałem setki razy i nie wyszło, więc dałem sobie spokój. Z resztą i tak mam konserwatywne wymagania, które spełniają może 16latki, więc dałem sobie spokój.
- przejmowanie poglądów od najbardziej plusowanych obrazków na wykopie (gruba baba dla lajków powiedziała że wymaga modela więc masz dowód że over dla przeciętniego chłopa)
- sprawdzanie rynku na tinderze, ciekawe co się stanie gdy słaby chłop założy konto i nie dostanie dużo lajków, a potem przełożene tej sytuacji do realnego życia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: