Aktywne Wpisy
Olsea +517
#logikarozowychpaskow
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
źródło: Screenshot_20250805-052213~2
Pobierz
gaz24wolga +43
Mirki z #emigracja #neet, co myślicie o Paragwaju jako życiowym back-upie?
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
źródło: temp_file2593273840146834989
Pobierz

Obserwuję go na #twitter i jakoś się ostatnio uaktywnił zaczął chyba prowadzić influ życie. Nawija też o polityce. On daje porady Mencenowi w komentarzach xD Jest chyba prawdziwym - oldschoolowym kucem, tylko bez kuca.
A mógł zostać tylko w swojej roli specjalisty, wymiatacza wygrywa. Ale nie - musiał się ujawnić z poglądami xD
#studia #programista15k #4konserwy #czajka #imprezainformatykow
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-31 o 11.48.37
PobierzKomentarz usunięty przez autora
zamiast 30 lat hipoteki, w sumie 50lat studenckiego i hipoteki xD
źródło: image
PobierzOglądałem na YT poradnik dziewczyny z Afryki o tym jak mozna doić system, a najlepiej zapisać się na studia i przyjechać do Polski urodzić dziecko = masz wszystko za darmo+ wszystkie
chociaż ja myślę, że po prostu strach cię obleciał bo wiesz, że po kulturoznawstwie to żadnego kredytu nie spłacisz XD
Ogólnie z fajnego gościa spacex strasznie spadł w moich oczach (na co pewnie ma w------e).
Jeszcze te kuce w komentarzach co piszą o prywatnej pomocy medycznej.
@trololo55: efekt halo/aureoli.
TYo, ze, gosc jest zdolnym programista, nie znaczy, że w innych dziedzinach ma kompetencje, żeby go sluchać.
(btw, on chyba panstwowe studia skonczyl?).