Wpis z mikrobloga

Jaki jest twój stosunek do Konfederacji?

• Kiedyś głosowałem, ale się wyedukowałem 25.0% (8)
  • Jestem dalej debilem, nic się nie uczę, i głosuję 21.9% (7)
  • Nigdy na nich nie głosowałem, szanuje swój RiGCz 53.1% (17)

Oddanych głosów: 32

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kj5s6f2dk7s54o: czy ja ich obrażam? Oni siebie obrażają, że głosują na nich.

Tak samo jak ja głosowałem kiedyś na Korwina i lubiłem Mentzena, to tak sam sobie obraziłem swój RIGCZ za młodu.
Ale bogu dzięki życie, własna firma, studia, podróżowanie, praca za granicą i spotkanie mądrych ludzi mnie naprostowały życiowo.

Kiedyś wrócisz do tego wpisu, jak dojrzejesz i powiesz: Kurde, miał rację.... tak jak ja powracam do wpisów mireczków sprzed
  • Odpowiedz
Kiedyś wrócisz do tego wpisu, jak dojrzejesz i powiesz

@new-object: powiem "typie chyba cię bóg opuścił". Teraz też to mogę powiedzieć. Tak, obrażasz nieznanych sobie ludzi, bo głosują inaczej niż ty. Może spałeś na lekcjach WOS, może w ogóle nie kumasz co to demokracja, nie jestem twoją matką, żeby mnie to szczególnie martwiło. Obrażasz innych a ja zapytałam dlaczego. A ty zamiast odpowiedziec raczysz mnie jakąś bajką o własnej zmianie
  • Odpowiedz
  • 0
@Kj5s6f2dk7s54o: bo wiem, że i tak czy siak, żadne argumenty dla nich nie trafią, więc ten wpis nie jest skierowany dla nich :)

Masz pewną granicę fanatyzmu, że jakikolwiek argument dasz, to się wyprą i powiedzą: to nie tak, wyrwane z kontekstu lewaqu!

Wiem, bo sam kiedyś po tej stronie byłem. Młody i głupi byłem.
  • Odpowiedz
Może spałeś na lekcjach WOS, może w ogóle nie kumasz co to demokracja,

@Kj5s6f2dk7s54o: Czemu w ramach demokracji mam szanować głosowanie na kogoś kto nie jest fanem demokracji? xD Powiedz jeszcze że szerze mowę nienawiści bo się śmieje z polityków Konfederacji.
  • Odpowiedz
Czemu w ramach demokracji mam szanować głosowanie na kogoś kto nie jest fanem demokracji?

@Madoxxx: oczekuję, że w ramach demokracji będziesz szanować legalny głos oddany na zarejestrowanego kandydata, tylko tyle. Możesz sobie nie lubić kandydata Iks, nie zgadzać się z pomysłami partii Ygrek, ale publiczne wyzywanie wyborców dlatego, że swobodnie dysponują własnym prawem do głosowania po prostu uważam za słabe.
  • Odpowiedz