Aktywne Wpisy

vlad_impaler +1
Jakiego języka obcego teraz warto się uczyć, żeby łatwo było znaleźć pracę?
#jezykiobce #naukajezykow #pytanie
#jezykiobce #naukajezykow #pytanie

vieniasn +26
wolicie pozyskiwanie prądu z wiatru czy słońca?
wiatraki są super i ładnie wyglądają w polach są cool ale ptaki zabijają i niby hałasują i kury się przestają nieść a panele słoneczne są mało cool ale samo odzyskiwanie energii od słońca jest kozackie takie okiełznanie wielkiej ognistej kulki
wiatraki są super i ładnie wyglądają w polach są cool ale ptaki zabijają i niby hałasują i kury się przestają nieść a panele słoneczne są mało cool ale samo odzyskiwanie energii od słońca jest kozackie takie okiełznanie wielkiej ognistej kulki

Jaki jest twój stosunek do Konfederacji?
Tak samo jak ja głosowałem kiedyś na Korwina i lubiłem Mentzena, to tak sam sobie obraziłem swój RIGCZ za młodu.
Ale bogu dzięki życie, własna firma, studia, podróżowanie, praca za granicą i spotkanie mądrych ludzi mnie naprostowały życiowo.
Kiedyś wrócisz do tego wpisu, jak dojrzejesz i powiesz: Kurde, miał rację.... tak jak ja powracam do wpisów mireczków sprzed
@new-object: powiem "typie chyba cię bóg opuścił". Teraz też to mogę powiedzieć. Tak, obrażasz nieznanych sobie ludzi, bo głosują inaczej niż ty. Może spałeś na lekcjach WOS, może w ogóle nie kumasz co to demokracja, nie jestem twoją matką, żeby mnie to szczególnie martwiło. Obrażasz innych a ja zapytałam dlaczego. A ty zamiast odpowiedziec raczysz mnie jakąś bajką o własnej zmianie
Masz pewną granicę fanatyzmu, że jakikolwiek argument dasz, to się wyprą i powiedzą: to nie tak, wyrwane z kontekstu lewaqu!
Wiem, bo sam kiedyś po tej stronie byłem. Młody i głupi byłem.
@Kj5s6f2dk7s54o: Czemu w ramach demokracji mam szanować głosowanie na kogoś kto nie jest fanem demokracji? xD Powiedz jeszcze że szerze mowę nienawiści bo się śmieje z polityków Konfederacji.
@Madoxxx: oczekuję, że w ramach demokracji będziesz szanować legalny głos oddany na zarejestrowanego kandydata, tylko tyle. Możesz sobie nie lubić kandydata Iks, nie zgadzać się z pomysłami partii Ygrek, ale publiczne wyzywanie wyborców dlatego, że swobodnie dysponują własnym prawem do głosowania po prostu uważam za słabe.