Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +6
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z

źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz
skrogg +9
Młoda Edyta Górniak pracuje nad "To nie ja byłam e-wom".

źródło: 499815417_1127128412784433_3251499444646812082_n
Pobierz
Pracuję w dużym korpo w IT. Z pewnych powodów będę być może chciał zmienić pracę. Od jakichś 2 lat wykładam przedmiot związany mocno z IT na wyższej uczelni (zaocznie - relatywnie mało godzin bo raczej z pasji to robię). Zastanawiam się czy dodawać tą informację do swojego CV. Z jednej strony chyba niezły wpis ale z drugiej będę wiedzieć, że niby ekstra kasa jest zarabiana i mogą się do tego dostosować.
W aktualnym miejscu pracy o tym nie wiedzą (zacząłem tu pracę jak już zacząłem wykłady). Na Linkedin się tym nie chwalę.
Jak myślicie?
#praca #it #pracawit #cv
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Dodawać wpis do CV, że prowadzę wykłady dla studentów zaocznych na wyższej uczelni?
@mirko_anonim: bullshit, dzisiaj praktycznie każdy ma jakiś dodatkowy biznes/zajęcie zarobkowe i nikogo to nie interesuje. Wpisuj.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero