Wpis z mikrobloga

To chess.com największa strona do grania szachów na świecie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@twitter-bot2137: To wez im wyslij feedbacka z tym co zrobiles bo moga nie wiedziec ze maja taki blad :D

co xd

@krzysssss: Ano to ze nie mozesz zrobic roszady jesli pola pomiedzy wieza a krolem sa kontrolowane przez figure przeciwnika (no i oczywiscie jak juz wczesniej ruszyles krola)
  • Odpowiedz
nie wypowiadaj sie na tematy na ktore nie masz pojecia xD

@krzysssss: Jescze raz powtorze:

Masz linka do stronki, napisz im ze podaja bledne informacje. Beda Ci wdzieczni za wskazanie bledu.

A potem wklej tutaj co odpisali.
  • Odpowiedz
Niedawno tutaj o podobną roszadę pytałem. Można. :)

@astrodamus: Miras... Nie atakujesz, nie grasz cwaniaka wiec napisze dluzszym tekstem po to zeby uniknac niedomowien i pomowien ze hejtuje.

Zapodalem screena i linka do strony. Chyba dosc powaznej strony (nie wiem - nie moj temat)
Na tej stronie jest napisane ze roszady nie mozesz wykonac jesli pola pomiedzy krolem a wieza sa kontrolowane przez
  • Odpowiedz
@astrodamus: Nie no. Wczesniejsze szachowanie krola nie ma wplywu na roszade (pod warunkiem ze sie nie ruszyl).

Niemniej ja caly czas mowie to samo - wyslij feedback i zobaczymy odpowiedz.

Jakby temat mnie jakos bardzo dotyczyl to sam bym to zrobil. BTW wiki jest calkiem ok ale wiesz ze tworza ja ludzie? kazdy moze edytowac.

W takim przypadku bardziej bym jednak ufal odpowiedzi strony zainteresowanej niz wiki.
  • Odpowiedz
jesli slowo na kazdej stronie www dla Ciebie jest swiete to niezle.

@krzysssss: NIe, nie jest. Podobnie ja Twoje slowo nie jest. Ja caly czas mowie o tym samym: Nie moj cyrk a na stronce pisza tak a nie inaczej.

Bez ironii i serio mowie - wyslij im feedbacka ze maja blad i przekazuja bledne informacje. Wierz mi badz nie ale bedza Ci wdzeiczni. Poprawia zeby nie wychodzic na gamoni
  • Odpowiedz