Aktywne Wpisy

Zuzka_z_Bornholmu +120
I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,

klocus +143
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows

źródło: zielony pasek
Pobierz
#szachy #chess
źródło: szachson
Pobierzźródło: szachson2
PobierzNie ma takiej opcji zeby w takim wypadku roszada byla dozwolonym ruchem. Obojetnie czy dluga czy krotka.
@twitter-bot2137: To wez im wyslij feedbacka z tym co zrobiles bo moga nie wiedziec ze maja taki blad :D
@krzysssss: Ano to ze nie mozesz zrobic roszady jesli pola pomiedzy wieza a krolem sa kontrolowane przez figure przeciwnika (no i oczywiscie jak juz wczesniej ruszyles krola)
@aHmuX: Napisz im ze sie myla
https://szacholandia.pl/roszada-posuniecie-specjalne-w-szachach/#elementor-toc__heading-anchor-4
źródło: image
PobierzWidzisz tam rozroznienie na krotka czy dluga? napisz im ze mowia glupoty. Daj znac co odpisali
źródło: image
Pobierz@krzysssss: Jescze raz powtorze:
Masz linka do stronki, napisz im ze podaja bledne informacje. Beda Ci wdzieczni za wskazanie bledu.
A potem wklej tutaj co odpisali.
@astrodamus: Miras... Nie atakujesz, nie grasz cwaniaka wiec napisze dluzszym tekstem po to zeby uniknac niedomowien i pomowien ze hejtuje.
Zapodalem screena i linka do strony. Chyba dosc powaznej strony (nie wiem - nie moj temat)
Na tej stronie jest napisane ze roszady nie mozesz wykonac jesli pola pomiedzy krolem a wieza sa kontrolowane przez
https://pl.wikipedia.org/wiki/Roszada
Niemniej ja caly czas mowie to samo - wyslij feedback i zobaczymy odpowiedz.
Jakby temat mnie jakos bardzo dotyczyl to sam bym to zrobil. BTW wiki jest calkiem ok ale wiesz ze tworza ja ludzie? kazdy moze edytowac.
W takim przypadku bardziej bym jednak ufal odpowiedzi strony zainteresowanej niz wiki.
@krzysssss: NIe, nie jest. Podobnie ja Twoje slowo nie jest. Ja caly czas mowie o tym samym: Nie moj cyrk a na stronce pisza tak a nie inaczej.
Bez ironii i serio mowie - wyslij im feedbacka ze maja blad i przekazuja bledne informacje. Wierz mi badz nie ale bedza Ci wdzeiczni. Poprawia zeby nie wychodzic na gamoni