Wpis z mikrobloga

@krzysssss: Sluszna uwaga. Czyli (ostroznie) stronka zrobila z siebie gamoni :P

Jak napisalem - nie moj cyrk i mnie to nie interesuje. Ale (jak rowniez napisalem) wydaje mi sie ze jesli sa powazna stronka za feedback podziekuja. Wiec skoro to Twoj cyrk to napisz (grzecznie oczywiscie). Na tym swiat polega. Na feedbaku. Normalni to rozumieja. Tak to mam dzialac. Ze jak gdzizes jest blad to sie go koryguje.
  • Odpowiedz
@gorzki99: Skąd w pierwszej kolejności przyszło ci do głowy, sugerować się tym, co jest napisane na jakiejś losowej stronce, zamiast zajrzeć w oficjalne przepisy gry zamieszczone przez Międzynarodową Federację Szachową? Błędy się zdarzają, jak chodziłem, do szkoły to podręczniki były naszpikowane błędami.
  • Odpowiedz
@r4do5: Jak napisalem wyzej. Nie moj cyrk wiec nie siedze w temacie. Wpisalem w google, popatrzylem na stronce. Wydawala sie legitna :P
Juz im napisalem - ciekawe co odpisza :)
"Dzień dobry.
Na państwa stronie w artykule o roszadzie jest błąd.
Pisza państwo "Ponadto, pola między królem, a wieżą nie mogą być kontrolowane przez figury przeciwnika."
Jest to nieprawda. Król nie może przez takie pole przechodzić podczas manewru roszady -
  • Odpowiedz
@gorzki99: chcesz, mogę ci wysłać stronkę gdzie napisane jest że gorzki je mleczna czekolade razem ze złotkiem.
powiesz ze to nieprawda? przeciez ja tak nie napisałem, tak jest na stronie WWW więc to musi być prawda. a skoro ty się z tym nie zgadzasz, to pisz feedback na stronę która podałem, bo to przecież nie mój cyrk
musisz być strasznie ciekawa osobą w realu - nie ironicznie
  • Odpowiedz