Aktywne Wpisy
Godir17 +107
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
goferek +107
Niech otwiera jeszcze w co drugą środę w godzinach 10-11, to na pewno będzie mieć więcej klientów, mimo branży odchodzącej do lamusa.
#krakow
#krakow
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

#szachy #chess
źródło: szachson
Pobierzźródło: szachson2
PobierzNie ma takiej opcji zeby w takim wypadku roszada byla dozwolonym ruchem. Obojetnie czy dluga czy krotka.
@twitter-bot2137: To wez im wyslij feedbacka z tym co zrobiles bo moga nie wiedziec ze maja taki blad :D
@krzysssss: Ano to ze nie mozesz zrobic roszady jesli pola pomiedzy wieza a krolem sa kontrolowane przez figure przeciwnika (no i oczywiscie jak juz wczesniej ruszyles krola)
@aHmuX: Napisz im ze sie myla
https://szacholandia.pl/roszada-posuniecie-specjalne-w-szachach/#elementor-toc__heading-anchor-4
źródło: image
PobierzWidzisz tam rozroznienie na krotka czy dluga? napisz im ze mowia glupoty. Daj znac co odpisali
źródło: image
Pobierz@krzysssss: Jescze raz powtorze:
Masz linka do stronki, napisz im ze podaja bledne informacje. Beda Ci wdzieczni za wskazanie bledu.
A potem wklej tutaj co odpisali.
@astrodamus: Miras... Nie atakujesz, nie grasz cwaniaka wiec napisze dluzszym tekstem po to zeby uniknac niedomowien i pomowien ze hejtuje.
Zapodalem screena i linka do strony. Chyba dosc powaznej strony (nie wiem - nie moj temat)
Na tej stronie jest napisane ze roszady nie mozesz wykonac jesli pola pomiedzy krolem a wieza sa kontrolowane przez
https://pl.wikipedia.org/wiki/Roszada
Niemniej ja caly czas mowie to samo - wyslij feedback i zobaczymy odpowiedz.
Jakby temat mnie jakos bardzo dotyczyl to sam bym to zrobil. BTW wiki jest calkiem ok ale wiesz ze tworza ja ludzie? kazdy moze edytowac.
W takim przypadku bardziej bym jednak ufal odpowiedzi strony zainteresowanej niz wiki.
@krzysssss: NIe, nie jest. Podobnie ja Twoje slowo nie jest. Ja caly czas mowie o tym samym: Nie moj cyrk a na stronce pisza tak a nie inaczej.
Bez ironii i serio mowie - wyslij im feedbacka ze maja blad i przekazuja bledne informacje. Wierz mi badz nie ale bedza Ci wdzeiczni. Poprawia zeby nie wychodzic na gamoni