Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PogromaSyrekowHomogenizowanych

@ProElo: Oddałem krew raz, jakoś w 2010r. i dostałem kilka tabliczek czekolady Goplana.

Także odpowiadam na mem, ale trochę nie trafiony.

To nieźle, 2010 rok był 15 lat temu. Mój tata regularnie oddaje krew i mamy cały schowek zawalony czekoladami - używamy tylko do jakichś deserów czy ciast, bo normalnie jedzenie tego to zło xD
  • Odpowiedz
@ProElo: "Liczba kcal sie zgadza z ustawą? Zgadza, czyli szanowny krwiodawco prosze zabierac dary i wypierda.."

tak to mniej wiecej rozgrywają ; )
  • Odpowiedz
@ProElo: jeszcze w zeszłej dekadzie w Łódzkim rozdawali pakiet 8 czekolad marki Union Chocolate z Żychlina (nie wiem, jak to wygląda teraz, bo nie oddawałem krwi przez parę ładnych lat).
C-----e to one nie były. Kokosowa to w szczególności był d------y uber tier.
  • Odpowiedz
@Antihero Cały czas je dawali do niedawna. Ostatni jak byłem to dostałem mało orzechowe, ciasteczka Sante i chyba taki batonik z masy jabłkowej. Innym razem dostałem chyba z 8 chałw. Czekolady średniej jakości ale i tak człowiek z braku innych słodyczy pod ręką je zjadał.
  • Odpowiedz
@ProElo: ja p------e, ale spruta w komentarzach o to co się dostaje, nawet jakieś przytyki że "BO P0LAKA TO MOŻNA R----Ć" lol. Dla mnie istotne jest oddanie krwi i w drugiej kolejności 2 dni wolnego. Czekolady czy co by tam nie dawali zostawiam na półce dla jakichś dzieci z domu dziecka czy tam z onkologii. Wam też polecam.
  • Odpowiedz