Wpis z mikrobloga

grifterzy, review bombing

@Wink: typowa nowomowa marksistów. Kiedyś to się nazywało krytyką.

Precz z komuną i lewakami! Niszczycie świat tą waszą ideologią. Ludzie już tym rzygają. Krytyki i hejtu będzie coraz więcej, co jest zrozumiałe. Bo woke niszczy wszystkie kultowe serie, siłą narzuca swoją marksistowską ideologię gdzie się da. Mam nadzieję, że wkrótce Trump wypleni to całe marksistowskie towarzystwo w USA i znowu będzie pięknie.
  • Odpowiedz
@cybher2: Ale idź z tą polityką gdzieś indziej. Marksiści? Ty wiesz jaki promil społeczeństwa to marksiści?

Krytyka? Masowe 0 bez zaznajomienia się z tytułem to krytyka?

Nowomowa? Angielskie słowa to
  • Odpowiedz
@cybher2

@przegro_pisarz: bo nie mamy tyle pieniędzy, ale spokojnie Elon Musk już myśli nad założeniem studia gier i będą to na pewno gry based dla normalnych ludzi bez tego woke szajsu.

To weź się leniu do roboty. Elon Musk sam musiał pracować na wszystko, a ty tylko czekasz, aż on zrobi wszystko za ciebie...
  • Odpowiedz
To weź się leniu do roboty. Elon Musk sam musiał pracować na wszystko, a ty tylko czekasz, aż on zrobi wszystko za ciebie...

@przegro_pisarz: no tak, bo każdy przeciętny człowiek może założyć studio gier AAA. Palnij się w ten głupi łeb lewaku. A pracuje i robię o wiele więcej niż wy lewaki, których nie wiadomo po co się zatrudnia do firm, a jesteście największymi obibokami i beztalenciami, po których trzeba
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Przecież Watch Doga 1 to nie była wcale zła gra, była inna i miała fajny pomysł na siebie no i zdecydowanie wolałem klimat 1 od np 2.

@Kriten33: żadna gra ubisoftu nie jest zła. Praktycznie wszystkie to bezpieczne średniaki jakoś od 2012 roku. Dla mnie średniaki to za mało by tracić na nie czas a watch dogs wybitnie kulał pod tym względem jak bardzo był nijaki z
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: Najgorsza część PoP, monotonny i irytujący backtracking, szarobura grafika, i odejście od baśniowości piasków czasu. Przechodząc trylogię mocno się przymuszałem żeby tę część ukończyć, nie rozumiem czemu ludzie się nad nią rozpływają, jak to najsłabsza część ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: bez przesady z tym arcydziełem

jakiś czas temu próbowałem do niej wrócić i o ile elementy platformowe zestarzały się bardzo dobrze, to system walki po latach totalnie mnie odrzucił

poza tym pomysł, że aby zobaczyć prawdziwe zakończenie trzeba mieć wszystkie ulepszenia paska zdrowia do teraz uważam za top idiotycznych decyzji
  • Odpowiedz
Najgorsza część PoP, monotonny i irytujący backtracking, szarobura grafika, i odejście od baśniowości piasków czasu. Przechodząc trylogię mocno się przymuszałem żeby tę część ukończyć, nie rozumiem czemu ludzie się nad nią rozpływają, jak to najsłabsza część ¯\(ツ)/¯

@Zgrywajac_twardziela: mam wrażenie, że właśnie ten mroczny klimat jest elementem który wielu tak podszedł

prócz tego to sama prawda
  • Odpowiedz