Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +269
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +3

sąsiad dostał robotę jako kierowca ciężarówki i może nie płacą dużo za to ciężarówkę dostał pod dom bo firma nie ma miejsca i teraz musi jeździć i szukać na całym osiedlu wielkim miejsca gdzie to może stać legalnie i się zmieści XD
samochód wygląda na taki porządnie już nastoletni i skapcaniały
4500 na rękę plus premia jak dobrodziej da czyli szkoda gadać ale rynek się tam się nie zepsuł tylko ktoś mu pomógł
poprzedni sąsiad busiarz za to wszędzie chodził z kubkiem kawy on miał go przyspawanego do ręki jak Julian z chłopaków z baraków nigdzie się bez kawy nie ruszał nawet do sklepu chodził z kubkiem zwykłym ceramicznym domowym kawy
transport zmienia
Ja się nie znam, to się zapytam:
Transportowcy piją dużo kawy, aby nie zasnąć za kółkiem?
20h za kierownicą z przerwami na dźwiganie no coś pięknego
kurierzy tak mają