✨️ Obserwuj #mirkoanonim Witam szanowne grono Mirków, czy w #korpo #lodz wypłata około 6000 brutto, bez wcześniejszego korpo doświadczenia, bez wyższego, mocny angielski, jako pierwsza umowa o #praca (lvl 32, wcześniej zarobki tylko u/zlecenie, na gębę lub w internecie (gry/krypto)) to jako tako, czy raczej liść na ryj?
6000 brutto, bez wcześniejszego korpo doświadczenia, bez wyższego, (...) jako pierwsza umowa o #praca (lvl 32
@mirko_anonim: myślę, że spoko, nabierzesz doświadczenia to będziesz wybrzydzał. Póki co, to firmy rozdają karty w Twojej sytuacji. Pewnie pensja będzie szybko rosnąć przez następne lata. Grunt żebyś w tej usiedział ze 2 lata aby nabrać wiarygodności.
@mirko_anonim: o ile dobrze pamiętam jakiś tam roczny raport że wszystkiego, co się w mieście dzieje, to średnia pensja w Łodzi była chyba o 1000 niższa niż średnia krajowa.
Witam szanowne grono Mirków, czy w #korpo #lodz wypłata około 6000 brutto, bez wcześniejszego korpo doświadczenia, bez wyższego, mocny angielski, jako pierwsza umowa o #praca (lvl 32, wcześniej zarobki tylko u/zlecenie, na gębę lub w internecie (gry/krypto)) to jako tako, czy raczej liść na ryj?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: o to to.
@mirko_anonim: myślę, że spoko, nabierzesz doświadczenia to będziesz wybrzydzał. Póki co, to firmy rozdają karty w Twojej sytuacji. Pewnie pensja będzie szybko rosnąć przez następne lata. Grunt żebyś w tej usiedział ze 2 lata aby nabrać wiarygodności.
bierz