Aktywne Wpisy

niepisowski +231
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz
lubie-sernik +13
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność

Domestos wiadomo trochę wali, ale po wywietrzeniu zapach się ulatnia a wszystko przynajmniej jest dobrze zdezynfekowane.
#dom #mieszkanie #diy
#pytanie
@futroznorek:
No jesli mi cos spadnie na podloge to normalnie podnosze i zjadam. A
No śmierdzi ale przez kilkadziesiąt sekund, tak czy inaczej panele myję przy otwartym oknie aby jak najszybciej wyschły. Ok, w takim razie lepiej odpuścić jeśli miałoby się coś wybielić.
@niedasieukryc: Panelom nie powinno zaszkodzić, ale kurde, no zapach chloru to i z 24h potrafi się unosić jak prysznic czasami domestosem traktuję. Nie wiem też o jaki rodzaj czystości ci chodzi, ale jeżeli od "zabija bakterie i wirusy" to zwykły detergent też w 100% daje radę bo "bakterie i wirusy" żyją na powierzchniach tylko do puki nie wyschną
Nie, przy stezeniu 50 100ml na wiadro czuc delikatnie ale mac pare minut.
Mam wrazenie, ze po dodaniu domestosa w mieszkaniu jest "swiezej". Wiekszosc zapachow pochodzi z posadzki i wc bo tam rozwijaja sie bakterie a domestos wszystko dezynfekuje.