Aktywne Wpisy
klubzangli +12
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Graner +22

#tesla #elonmusk #spacex #technologia #gielda #kryptowaluty
źródło: GloQ4UgWgAEJqeI
Pobierz@assninja: OP robi sobie cope złotymi myślami z internetu, gdy inne sposoby zawodzą.
Jednocześnie OPa wkurza to, że po pewnym czasie zbyt wiele osób (chyba nie potrzebnie się tym przejmuje), potem twierdzi, że to co lata temu przewidywał OP, to wszystko przypadek, ze się tak udało.
Dlatego OP przyjął strategie pisania głośno i wyraźnie swoich predykcji, by później po latach mógł jasno
@anonimowy_programista:
@assninja: ludzie, którzy dawno temu twierdzili, że Musk to mały żałosny egomaniak byli uważani za dziwnych, bo wtedy jeszcze ta małpa z Afryki nie odkryła wszystkich kart
@DJ007: chcę upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Moje konto jest anonimowe, więc w praktyce mam je w dupie. Nawet
@anonimowy_programista: Złudzenia. Poświęcając 6 lat na coś, co miało być Twoją wielką racją, nawet anonimowo, to będziesz kupował nawet gdyby spadła do 1USD i wchodziła w chapter 13, bo racja ma być Twoja. Mózg poradzi sobie z tymi niewygodnymi uczuciami na swój sposób bo nie takich kozaków rynek mielił na wióry.
Obyś nie musiał się