@mrs_badger: Czyli kolejna baba, ktora uwaza, ze posiadanie kaszojada to usprawiedliwienie do zaniedbywania siebie, a pozniej wielkie oczy, bo facet odszedl, no nie dziwne, jak z babki 50kg stalas sie ulanym 80kg wielorybem.
@mrs_badger: Dalej nie jest to zadne wytlumaczenie, sa kobiety, ktore dbaja o siebie po porodzie i po jakims czasie wygladaja dobrze, a sa takie, ktore placza nad swoim losem i zamiast probowac schudnac to wola narzekac, ze zycie jest zle, nikt ich nie rozumie etc. Rodzicielstwo to nie smiertelna choroba, ktorej nie mozna pokonac, wiec wez sie pulpecie w garsc, zacznij cos robic w kierunku poprawy sylwetki i przestan plakac,
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
#tatuaz #pytaniedoeskperta
@mrs_badger: nałóż odpowiednia odzież
@mrs_badger: historia z memu xD
źródło: image
Pobierz