Wpis z mikrobloga

Z przykrością oświadczam, że @MondryPajonk przez lata udawał mojego internetowego przyjaciela żeby pożyczyć ode mnie 1500 zł na "ubezpieczenie samochodu" które mu się miało kończyć i nie oddać mi pieniędzy, które obiecał zwrócić już 2 miesiące temu. Zwodził mnie tygodniami aż w końcu przestał się odzywać a ja pogodziłem się ze stratą.

Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą żeby udawać kogoś kim się nie jest przez tyle lat żeby trochę sobie czyimś kosztem zarobić.

Nie pożyczajcie mu pieniędzy, pozdrawiam.
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@phaxi: No ale możesz zrobić też coś dobrego dla społeczeństwa i Wykopu, niech Ci prawnik machnie pismo o wydanie IP kolesia przez Wykop, bo chcesz dochodzić swoich praw i w tym celu potrzebujesz jego adresu (zamieszkania, nie adresu IP, ale to już inne pismo, które zapewne nie będzie potrzebne), przed wysłaniem tego pisma wrzuć jego zdjęcie na Wykop, będziesz miał 1500 zł od Pajonka zapewne w mniej niż 24h, no
  • Odpowiedz
Mirabelka @kvoka wrzucająca quality content o różnych sprawach kryminalnych należący do #gruparatowaniapoziomu dostaje tylko 60 złotych miesięcznie, a taki troll i bezmózg @phaxi zarabia prawie 5 koła miesięcznie za to, że pokazuje ludziom jak się katuje obrzydliwym jedzeniem na #phaxidieta , jak tak może być?

Picrel porównanie ich patronitów

@MshL: ale co cię obchodzi kto na co wydaje swoje własne pieniądze XD
Ile dajesz
  • Odpowiedz
@phaxi: To mega stare czasy, ale nick z czegoś kojarzę, a łącznie może z 5 nicków pamiętam. Nie miałeś komuś pomoc w czymś i go nie wystawiłeś? Jakieś zawodowe sprawy może?
  • Odpowiedz