Wpis z mikrobloga

Z przykrością oświadczam, że @MondryPajonk przez lata udawał mojego internetowego przyjaciela żeby pożyczyć ode mnie 1500 zł na "ubezpieczenie samochodu" które mu się miało kończyć i nie oddać mi pieniędzy, które obiecał zwrócić już 2 miesiące temu. Zwodził mnie tygodniami aż w końcu przestał się odzywać a ja pogodziłem się ze stratą.

Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą żeby udawać kogoś kim się nie jest przez tyle lat żeby trochę sobie czyimś kosztem zarobić.

Nie pożyczajcie mu pieniędzy, pozdrawiam.
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kureci_paratko: jako dzieciak byłem fanem i stałym czytelnikiem komiksów Kaczor Donald.
W jednym z nich, z ust Wujka Sknerusa Mc'Kwacza padło zdanie które zapadło mi w pamięć: "Moja zasada to: nie pożyczaj nikomu, ani od nikogo"
I tego się trzymam, nie przypominam sobie abym kiedykolwiek żałował z tego powodu.
Natomiast wiele razy żałowałem ze pozyczyłem komuś albo od kogoś (w tym od banku)
  • Odpowiedz
@diler_biedy

@kureci_paratko: jako dzieciak byłem fanem i stałym czytelnikiem komiksów Kaczor Donald.

W jednym z nich, z ust Wujka Sknerusa Mc'Kwacza padło zdanie które zapadło mi w pamięć: "Moja zasada to: nie pożyczaj nikomu, ani od nikogo"

I tego się trzymam, nie przypominam sobie abym kiedykolwiek żałował z tego powodu.

Natomiast wiele razy żałowałem ze pozyczyłem komuś albo od kogoś (w
  • Odpowiedz