Wpis z mikrobloga

Z przykrością oświadczam, że @MondryPajonk przez lata udawał mojego internetowego przyjaciela żeby pożyczyć ode mnie 1500 zł na "ubezpieczenie samochodu" które mu się miało kończyć i nie oddać mi pieniędzy, które obiecał zwrócić już 2 miesiące temu. Zwodził mnie tygodniami aż w końcu przestał się odzywać a ja pogodziłem się ze stratą.

Tu nie chodzi już nawet o pieniądze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba być skończonym łachudrą żeby udawać kogoś kim się nie jest przez tyle lat żeby trochę sobie czyimś kosztem zarobić.

Nie pożyczajcie mu pieniędzy, pozdrawiam.
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@phaxi i dobrze. Sorry, wypity jestem i w nerwach pisze po swojemu. Ja już w ogóle nie pożyczam, ale zdarzało się jak ktoś mnie prosił na osobności o... Przerywałem zawsze i jak była to osoba którą długo znałem to pożyczałem 100-200kc. Dwa razy kupiłem jakieś jedzenie. Tak w 70% było zwrócone.
  • Odpowiedz
@phaxi: dzięki, już dodałem śmiecia do czarnej listy. Mam nadzieję że odzyskasz kase a złodziej sobie głupi ryj rozwali. No i zgłoś sprawe o oszustwo. Wykop ma jego ip i udostepni organom ścigania. Jazda ze zlodziejem
  • Odpowiedz
  • 46
Przecież to żart co tu się dzieje na tym portalu, kiedyś forum na najmądrzejszych ludzi w polskim internecie, a teraz zbiorowisko dzieci, patoli i innych zboków, nawet dobry przykład poniżej

Mirabelka @kvoka wrzucająca quality content o różnych sprawach kryminalnych należący do #gruparatowaniapoziomu dostaje tylko 60 złotych miesięcznie, a taki troll i bezmózg @phaxi zarabia prawie 5 koła miesięcznie za to, że pokazuje ludziom jak się katuje obrzydliwym jedzeniem
MshL - Przecież to żart co tu się dzieje na tym portalu, kiedyś forum na najmądrzejsz...

źródło: comment_Q6SqrhjRbiRvokETNpPpP5z88u3da2Lr

Pobierz
  • Odpowiedz
@lab_rat: MondryPajonk to nie jest jakiś tam random tylko osoba o ugruntowanej pozycji w wielu wykopowych subspołecznościach i ciesząca sie powszechnym zaufaniem.
  • Odpowiedz
@phaxi: ja pożyczyłem telefon przyjacielowi z którym się znałem 22 lata. Jak chciałem go odzyskać to działy się rzeczy nie stworzone. Zakończyłem znajomość, telefonu nie odzyskalem. Był warty 300zl
  • Odpowiedz