Aktywne Wpisy

WielkiNos +421
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz
Moonman +3
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 37.1% (282)
- w bryle domu 62.9% (479)

@czerwonykomuch: Ale to nie jest nic co dała mi akurat
- Ci co nas chca wysłać pierwsi s-------ą. Jak obowiazkowe wysyłanie do okopów to obowiazkowy pobyt takiego tuska w stolicy, aż do upadku kraju.
- Płacimy podatki, mamy zawodową armie, płacimy za bezpieczenstwo tylko po to by pod koniec i tak musiec samemu walczyć.
Dobrobyt, to wakacje nad oceanem, zwiedzanie świata, samochód, duże mieszkanie, oszczędności, praca na własny rachunek taka jak lubisz, najlepsza opieka medyczna, jasna perspektywa na przyszłość.
Gdzie w Polsce ten dobrobyt? Zobacz sobie statystyki dot. zarobków.
Komentarz usunięty przez moderatora
Aha, weźcie swoją bieliznę, środki do prania (bo mundur dostaniecie używany) i będzie git.
ELO!
A co mi dał?
Nie mam mieszkania i najprawdopodobniej nigdy mnie nie będzie na nie stać. Do końca życia będę skazany na łaskę dewelopera / landlorda, którym sprzyja zarówno obecny jak i poprzedni
@czerwonykomuch: chyba, że się znowu prezydent zmieni, to znowu inne decyzje i inna perspektywa
To nie jad, tylko zdrowy rozsądek. Większość ludzi w tym kraju jest ruchana w dupe, a już ci którzy mieliby isc do woja, czyli młodzi faceci, najbardziej. Od tego panstwa nie maja nic i służą tylko po to, zeby je utrzymywać i
@czerwonykomuch: bo wielu ludzi wyjeżdżało zagranicę tam się dorobić i wybudować w Polsce i zostawić tu swoje zarobki często osiągnięte kosztem zdrowia. Do tego trochę montowni z zachodu i już mamy "bezprecedensowy rozwój gospodarczy" xdd
Może jeszcze powiesz że to dzięki politykierom xdd
@czerwonykomuch: to już się zmienia i wcale nie dzięki kacapkom
@czerwonykomuch: kraj który nic im nie dał to złe określenie, bardziej kraj za który nie warto umierać, wtedy będzie w sedno