Wpis z mikrobloga

@czerwonykomuch: no ale jeżeli się nad tym głębiej zastanowić, to po co w ogóle to? czemu po prostu nie poddać się? jeżeli mam do wyboru zginąć a żyć w ruskim mirze to chyba jednak opcja druga jest bardziej logiczna?
  • Odpowiedz
Żyjecie w dobrobycie niewyobrażalnym dla 90% ludzkości. Żyjecie w pokoju i bezpieczeństwie. Żyjecie w Europie - ostatniej ostoi wolności i wartości zachodniego świata. Żyjecie w Polsce - podniesionym z ruin kraju, który od 30 lat stanowi przykład bezprecedensowego rozwoju gospodarczego.

I nie doceniacie tego srając we własne gniazdo.

@czerwonykomuch: i to jest clue tych wszystkich rozkmin, brawo za zwrócenie
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch: ja doceniam bardzo i cieszę się bo lubię Polskę, ale to nie znaczy, że jestem gotów oddawać za nią życie. Moje życie jest jednak ważniejsze niż jakiekolwiek państwo.

Nadchodząca wojna udowodni Wam, że bardzo się mylicie.

Skończcie już to straszenie, żadna wojna nie nadchodzi, a na pewno nie w ciągu najbliższych 30 lat.
  • Odpowiedz
który od 30 lat stanowi przykład bezprecedensowego rozwoju gospodarczego.

@czerwonykomuch:

I który zmarnotrawił te lata dane nam od USA podczas ich prymatu na rozkradanie PL przez polityków i walkę w mediach o pietruszkę, zamiast budować prawdziwe silne Państwo niczym Turcja i myśleć o
  • Odpowiedz
nom nie ma to jak umierac za swoją wynajmowaną kawalerkę i bilet na zbiorkom, podczas gdy landlord będzie dupczył ladacznice na wyspach kanaryjskich, wraz ze swoim kolegą politykiem
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch: naszym zagrozeniem nie jest Putin tylko żymianie którzy sponsorują obie strony konfliktu od czasów napoleońskich. Wojna w EU będzie czystkami etnicznymi białych europejczyków, których zastąpią ciemniejsi i mieszkańcy bliskiego wschodu. Przy okazji wojna to dobra okazja do prania pieniędzy. Romantyczne bajki są dla dzieci
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch z tego co wiem to kobiety posiadające krytyczne zawody i wykształcenie jak np medyczne mogą być powołane do służby w razie wojny. P--------z jak potłuczony i przyklaskuje ci banda koniobijcow z internetu.
  • Odpowiedz
Ale to, co mnie najbardziej szokuje, to ogromna ilość jadu wylana na Polskę przez wykopków. Kraj, który „nic im nie dał”. Ręce opadają.

@czerwonykomuch: masz dach nad głową, masz co jeść, więc idź na wojnę gówniarzu i nie marudź
  • Odpowiedz