Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chodtok: co takie popularne to elevanse teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja tam lekow nie biorę i kompletnie się nie znam ale slyszalem ze nowe i drogo chodzi.
  • Odpowiedz
@Chodtok: to Elvanse jest już normalnie dostępne w Polsce? Pamiętam, że jeszcze niedawno było niedostępne i trzeba było zamawiać przez import docelowy.

Pomaga Ci Elvanse na fobię społeczną?
  • Odpowiedz
@Chodtok: az mi sie ten elvans snil ostatnio chyba, gdyby nie ta cena
ale dawka alpry jak dla kota xd orientujesz sie czy ten frontin drogo wychodzi w dawce 1mg powiedzmy? to normlanie w wiekszosci aptek zrobia import docelowy? bo z tego co sie orientuje to afobam praktycznie jest najdrozszym zamiennikiem xanaxu, a ludzie ciagle naganiaja na ten frontin jakby on byl tani
  • Odpowiedz
@Chodtok pozdro, też dziś wróciłam z apteki z 50 mg elvanse, 30 trochę zbyt lajtowo działało na mnie, wręcz rozleniwiało, zobaczymy jak teraz będzie :P u mnie działa przeciwlękowo w porównaniu do mph, które podbijało lęki (nie jakoś bardzo, ale jak 3 kawy).

@sperg44 @ziomus0812 popularne teraz, bo dopiero od stycznia jest normalnie dostępne w Polsce, bez konieczności załatwiania importu docelowego. Wada taka, że z importu po załatwieniu miliona
  • Odpowiedz
  • 0
ludzie ciagle naganiaja na ten frontin

Kto gdzie jak*
Ja chciałem afobam bo kiedyś bdb na mnie podziałał poczęstunek nim a potem własny xanax już mniejsze wrażenie na mnie zrobił
I do tej pory nie zużyłem nawet tego 1op więc nwm kiedy/czy wgl bd mieć okazję użyć tego fortinu xd

*serio
  • Odpowiedz