Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +602

abvq +152
#tinder #p0lka
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.

Pomaga Ci Elvanse na fobię społeczną?
Komentarz usunięty przez autora
ale dawka alpry jak dla kota xd orientujesz sie czy ten frontin drogo wychodzi w dawce 1mg powiedzmy? to normlanie w wiekszosci aptek zrobia import docelowy? bo z tego co sie orientuje to afobam praktycznie jest najdrozszym zamiennikiem xanaxu, a ludzie ciagle naganiaja na ten frontin jakby on byl tani
@sperg44 @ziomus0812 popularne teraz, bo dopiero od stycznia jest normalnie dostępne w Polsce, bez konieczności załatwiania importu docelowego. Wada taka, że z importu po załatwieniu miliona
Kto gdzie jak*
Ja chciałem afobam bo kiedyś bdb na mnie podziałał poczęstunek nim a potem własny xanax już mniejsze wrażenie na mnie zrobił
I do tej pory nie zużyłem nawet tego 1op więc nwm kiedy/czy wgl bd mieć okazję użyć tego fortinu xd
*serio