Wpis z mikrobloga

@lewoprawo ale wiesz, że ten wygląd to jest jej strategia marketingowa. Chce się pokazać innym osobom z branży w przesadnie postarzajacym wyglądzie w celu znalezienia nowych, bardziej poważnych ról. Przełamuje obraz siebie jako niewinnie wyglądającej dziewczynki ze stranger things... Ale to nie zmienia faktu, że ten London Look nie pasuje do 20latki :D
  • Odpowiedz
  • 11
ale wiesz, że ten wygląd to jest jej strategia marketingowa. Chce się pokazać innym osobom z branży w przesadnie postarzajacym wyglądzie w celu znalezienia nowych, bardziej poważnych ról. Przełamuje obraz siebie jako niewinnie wyglądającej dziewczynki ze stranger things...

@tiriari: No nie wiem, wydaje mi się że ma dużo większą konkurencję wśród bardzo znanych aktorek w rywalizowaniu o role dojrzałych kobiet. Natomiast do obsadzenia młodziutkich ról w swoim wieku chyba jednak
  • Odpowiedz
@lewoprawo: Dlatego dziwiłem się, że nie zmienią klimatu serialu na np. początek lat 90. i eksplozję grunge'u jak dzieciarnia już podrośnie, tylko na siłę latami trzymają się tego, że oni dalej mają po 13 lat. Strach pomyśleć jak będzie wyglądał finał ST.
  • Odpowiedz