Aktywne Wpisy

tesknilam_ +33
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +65
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Ciekawe, kiedy minie ta moda na przesadny makijaż robiący z młodych dziewczyn 40-latki.
#strangerthings #celebrytki #aktorka #seriale
źródło: 000KNTGDNPLVMHI5-C322-F4
Pobierz@lewoprawo: #pieklopedofilow
@Dziad_z_labem:
źródło: OWE1ZjQ1YDYkUyxZfkptI2cLeAM4E2N1MBNgSH4Gd2M9HjwDPVQ9MjVedA0jRD82MkF0Gj0eLicsHixbflUmJDVdOxN-VCI1IFV1WzNVLDZ0AGtHNVJ6YmgFYghoHC1nIFJ3DGBQK24kBDxeZFN7dTg
Pobierzźródło: 1000053701
PobierzZ różnych powodów.
Jak dla mnie wygląda na zdrową kobitę
źródło: 1000011305
Pobierz@tiriari: No nie wiem, wydaje mi się że ma dużo większą konkurencję wśród bardzo znanych aktorek w rywalizowaniu o role dojrzałych kobiet. Natomiast do obsadzenia młodziutkich ról w swoim wieku chyba jednak