Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

-nie jest marionetka partii,ma swoje zdanie.
-jest przystojny i godnie by reprezentował wyglądem Polskę na arenie międzynarodowej.
-zna 4 języki.
-chce by Polska została w UE bo wie że jeśli z niej wyjdziemy to będziemy żyli na poziomie Białorusi.
-Zero afer.
-potrafi się dobrze wypowiedzieć i nie musi jeść kiełbasy na Podlasiu.
-nie trzyma z ruskimi.
A wy co sądzicie?
#polityka
źródło: temp_file6683624413790878229
Pobierz- a afera z reprywatyzacją? a afera korupcyjna? a afera defraudacyjna? a Czajka? popytaj się Warszawiaków co sądzą o działaniu stolicy i zobaczysz że twój kandydat nie jest teflonowy.
- a kupowanie gazu na lewo poprzez rosyjskie spółki?
Wniosek jest taki że albo jesteś ślepo zapatrzony bez trzeźwego spojrzenia na sytuacje albo głupi i na dodatek masz prawa wyborcze
Tymczasem pierwszy kandydat KonfedePiSu:
- je kiełbasę
Drugi kandydat KonfedePiSu:
- skłóca się z Ukrainą bez powodu
@SanczoPansaFromVillage: co takiego xDDDD Przecież to długopis 2
To z tego,że mamy 2025,świat poszedł do przodu i osoba reprezentująca kraj powinna wyglądać