Aktywne Wpisy

Ytarka +81
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +465
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

-nie jest marionetka partii,ma swoje zdanie.
-jest przystojny i godnie by reprezentował wyglądem Polskę na arenie międzynarodowej.
-zna 4 języki.
-chce by Polska została w UE bo wie że jeśli z niej wyjdziemy to będziemy żyli na poziomie Białorusi.
-Zero afer.
-potrafi się dobrze wypowiedzieć i nie musi jeść kiełbasy na Podlasiu.
-nie trzyma z ruskimi.
A wy co sądzicie?
#polityka
źródło: temp_file6683624413790878229
Pobierz@mr_ponglish: true, ale przynajmniej czyta nastroje społeczne - patrz zabranie 800+ niepracującym Ukraińcom - a nie leci Kopaczową i Komorem z 2015 (czy Kaczyńskim z 2024) „głupi wyborcy nie wiedzą czego chcą i robią błąd w myśleniu”
@SanczoPansaFromVillage: Słabo, Nawrocki potrafi wymienić więcej niż tylko 4 języki
Reszta się mniej więcej zgadza.
Sam fakt, że takie miernoty kandydują na prezydenta odwzorowuje
Komentarz usunięty przez autora
- zdjęcie nie ma nic wspólnego z wpisem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SanczoPansaFromVillage: Będę głosował na Trzaskowskiego bo jako jedyny ma szansę wygrać z Nawrocki, ale błagam xDDDDDDDDDDD
A krągły tyłek?
A bążur?
A muzeum, które się nie podoba znawcom z pisu?
Czy to mało jak na 5 lat szukania haków?!