Wpis z mikrobloga

• 0
@InnyWymiar90 Lepiej zrobiliby gdyby dali na playstation remaster forzy motorspor a nie horizon. I to jeszcze za takie pieniΔ…dze. Ε»eby w to zagraΔ‡ wystarczy sobie wziΔ…Ε›Δ‡ gamepassa na miesiΔ…c za Ε›mieszne pieniΔ…dze, poΕ‚Δ…czyΔ‡ pada z ps4 czy 5 z przeciΔ™tnym laptopem i zaΕ‚atwione za grosze, a nie 300zΕ‚. Gra z 2021 roku, dramat (οΌβ€Έαƒš)
  • Odpowiedz
  • 1
@2MSR maybe, ale ja i tak nie kupię cyfry, mam nadzieję, że wydadzą to na płycie, jak ogram to zawsze mogę to komuś puścić za nawet połowę ceny
  • Odpowiedz
@qciek oj tak, 4 ma lepszy klimat, a grafika praktycznie taka sama. Wg mnie to powinni zrobić remake map od 1 do 3 żeby graficznie wyglądało jak 4 i 5 i taką całość połączyć w jedną grę. Tak jak teraz przenosi się pomiędzy dlc a podstawą to można by wędrować po wszystkich mapach. Ale by było.
  • Odpowiedz
@szuineg: ten Edynburg był o niebo bardziej klimatyczny, niż kaktusy i ta nuta w tle, od której dostawałem rozwolnienia. To samo z far cry 6, gdzie właśnie złole były jedynym ciekawym aspektem, natomiast sama gra była przyjemna... do czasu, mimo że zawsze to samo szczelamy w czerwonych, niebieskich staramy się nie rozjeżdżać.
OgΓ³lnie nie trawiΔ™ tych latino klimatΓ³w.
  • Odpowiedz